A mai fogások nemcsak szemkápráztatóak, hanem ízektől kicsattanóak is! Kerüljön az asztalra egy selymes sültgomba-krémleves, egy isteni fokhagymás-citromos csirkemell és egy finom vatta szelet.
A mai menünkben szereplő fogások között nyáriasabbnál nyáriasabb ízvilágú ételalkotások szerepelnek, így bizonyosan elnyerik majd a tetszésedet. Kényeztesd magad mentás-joghurtos sárgadinnye-krémlevessel, citromos-olívás tepsis csirkével és mézes sült barackokkal.
Kifogytál az ötletekből, hogy mi legyen ma az ebéd vagy a vacsora? Akkor dobj össze egy fullos citromos húst, amihez szinte biztos, hogy az összes hozzávaló ott lapul a hűtődben.
A húsimádóknak kedvezünk ma ezekkel a csodás receptekkel, ahol a laktató és gazdag fogásokat káposztával turbózzuk fel, ilyen vagy olyan izgalmas formában.
A molylepke a konyhák legkellemetlenebb jelensége tud lenni, megszabadulni tőle pedig valódi rémálom. Mit tegyünk, hogy megbirkózzunk a molyokkal, hogy aztán vissza se térjenek?
Biztosan neked is feltűnt már, hogy Ázsia növényvilága rendkívül gazdag és változatos, gondolj csak az óriáspanda kedvenc rágcsálnivalójára, a bambuszra... De most szeretnénk, ha további különleges ázsiai növényeket is megismernél, ezért összegyűjtöttünk párat.
A héten kivételesen minden nap eszünk húst, de persze bármikor kihagyhatjátok, ha úgy szeretnétek: ezúttal viszont nem a főétel, hanem a leves lesz gazdag-kiadós-húsos, hogy aztán levezessük a tele hasunkat egy zöldséggel teli főétellel és egy hozzá illő édességgel.