Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Hazánkban korábban komoly hagyománya volt a húshasznú galamb tenyésztésének, illetve a galambból készült ételek fogyasztásának, ma azonban már kevés a tenyésztő és galambhúst is ritkán találni akár a boltokban vagy henteseknél, akár az éttermek étlapján. A galamb húsa rendkívül ízletes, zamatos, fehérjetartama magas, kalóriatartama viszont alacsony, így diétázók is nyugodtan fogyaszthatják. A galambmáj zsenge, ízletes, általában töltelék alapanyagként használják akár galambleves, akár töltött galamb készül, de természetesen ehetjük magában is, például sütve vagy resztelten.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben rövid ideig eltartható, vagy fagyasztóban.

Galambmáj alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!