Zseniális dinnyeevési módszer

Hogy ez nekem eddig miért nem jutott eszembe? Pedig imádom a görögdinnyét, és gyűlölöm, hogy az egész arcom ragacsos lesz evés után. A lenti videó örökre megoldja a problémát!

Lassan-lassan a görögdinnye ideje is elérkezik, és ragadós dinnyelébe burkolózik az egész ország. A dinnyeevésnek eddig két módját ismertem, a civilizáltat és a kevésbé civilizált módozatot. Mivel a kés-villa megoldás szerintem alkatilag idegen ettől a gyümölcstől, így a fülig érő dinnyehéjas módszer maradt csak, mely után általában szimpatikus méhek kezdtek el keringeni fejem körül.

Az alábbi orosz barkácsfelvételen azonban egy pofonegyszerű megoldásra bukkanhatunk: a dinnye körcikk alakú szeleteinek csak a két sarkát kell lecsippentenünk, így egyáltalán nem veszítünk a gyümölcshúsból, és a pofácskánk is tisztán marad. Ugye, hogy zseniális?

(via BuzzFeed)

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek