A Velencei-tónál sem lesz olcsóbb a büfézés

Úgy tűnik, hogy a Velencei-tó is megdrágult. Mutatjuk az árakat.

Már hetekkel ezelőtt megírtuk, hogy igencsak megugrottak a balatoni büféárak. A Portfólió olvasói által küldött fényképek alapján úgy tűnik, a Velencei-tónál lévő vendéglátóhelyeken sem lesznek olcsók a strandételek.

A Velencei-tónál sem lesz olcsóbb a büfézés

A fotókból kiderült, hogy a frissen sült harcsa ára 890 forint/10 dkg, a hekk és a keszeg 790 forint/10dkg, a süllő 1490 forint/10dkg, a sült kolbász 1190 forint/10dkg, a hot dog pedig 900 forint. Mindenki nagy kedvence, a lángos picivel olcsóbb, mint a Balatonnál, igaz, csak pár száz forinttal: a sima verziója 890 forint, a sajtos 1250 forint, a sajtos-tejfölös 1550 forint.

Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke a Pénzcentrumnak korábban már elmondta, hogy a partmenti vendéglátósok nincsnek könnyű helyzetben.

Az éttermesnek fogalma sem volt, hogy másnap a paradicsom mennyibe fog kerülni, napról napra változtak az árak. Arról nem is beszélve, hogy a Balaton egy nagyon nehéz helyzetben lévő „termék", hiszen a fő időszaka nagyjából még mindig csupán öt hétre korlátozódik

- mondta az elnök.

Természetesen igaz ez a Velencei-tónál lévő vendéglátóegységekre is, mely jóval kisebb forgalommal rendelkeznek, mint a Balatonnál lévők.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Ajánlott videó

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Ünnepi mediterrán halragu

Ha ti is szoktatok karácsonyra halat készíteni, akkor most itt egy remek receptötlet, egy egyszerű halragu, amit tetszőleges tengeri halfiléből készíthettek. A vibráló, mediterrán ízek ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...