Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vége a rémálomnak: nincs többé bedugva felejtett kávéfőző, vasaló vagy hajsütő!

Indulás után jutott eszedbe, hogy lehet bekapcsolva felejtetted a kávéfőzőt, vagy nem talán nem húztad a konnektorból a vasalót? Így előzheted meg a bajt. (x)

Azok a tevékenységek, amiket rutinszerűen végzünk, sokszor olyannyira nem tudatosak, hogy abban is kételkedni kezdünk, egyáltalán elvégeztük-e őket. Ilyen az ajtó kulcsra zárása, a kávéfőző, a sütő kikapcsolása, vagy a vasaló áramtalanítása. Mindenkivel előfordult már, hogy a munkahelyére tartva, két megálló között ocsúdott fel: talán nem kapcsolta ki a sütőt.

Alakíts ki új rutint!

Mint mindennek, a „kihúztam a vasalót?”, és a „kikapcsoltam a sütőt?” kínzó kérdéseknek is véget vethetsz némi tudatossággal. Ehhez a mindennapi rutinodban szükséges némi módosítást végezned: az indulás előtti szertartás részéve kell tedd, hogy végig ellenőrzöd a lakást indulás előtt, aminek során megnézel minden elektromos konyhai és fürdőszobai eszközt, valamint bekukkantasz a nappaliba is. Tény, ez beletelik néhány percbe, és ha a reggelekről nem a nyugodt, valamint a harmonikus szavak jutnak az eszedbe, akkor válassz más megoldást!

Kapcsold le a főkapcsolót!

Az indulás előtti rituálénál egyszerűbb megoldás, ha olyan elosztót választasz, aminek van kapcsolója. Így csupán egyetlen mozdulatot szükséges beépítened a szokásaid közé, azonban arra figyelned kell, hogy rögtön az után megtedd, hogy végeztél a konyhában, fürdőben és a nappaliban. Persze, ha alapból feledékeny és szórakozott vagy, ennek a módszernek a mindennapokba történő átültetése több időbe fog telni.

Haladj a korral!

A legbiztonságosabb és egyben a legmodernebb megoldás, ha okos elosztókat szerzel be, amikhez a mobilodra külön applikációt telepíthetsz. Az okos elosztók lényege, hogy aszerint, ahogy beállítod, riasztásokat, e-mailt, push-üzenetet küld a telefonodra. Kérhetsz értesítést túlfeszültségről, áramkimaradásról, átlagon felüli fogyasztásról, vagy a fogyasztás leállásáról. Sőt, ha okos elosztóba csatlakoztatod a háztartási gépeidet, távolról is vezérelheted, kikapcsolhatod a dugaljat, ami lássuk be, nem csak kényelmes, hanem nagyon praktikus is! Nyomon követheted az elosztósor napi, heti, havi és éves fogyasztását, vagyis felügyelheted, optimalizálhatod az áramfelhasználást.

Az alkalmazáson keresztül a soron következő villanyszámla becsült összegét is leellenőrizheted, és ami plusz biztonságot nyújt: jelenlét szimulációt is beállíthatsz. Azaz, ha nem vagy otthon, de szeretnéd, hogy másoknak erről ne legyen tudomása, távolról is beüzemelheted a tévét, a rádiót, és felkapcsolhatod a villanyt.

Keress még több terméket a Legrand kínálatában!

Szólj hozzá!
https://ad.adverticum.net/t/?z=2201&g=5656002&b=565600600&h=[LOCATION]&p=2

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!