Ünnepi asztalra díszterítő dukál!

A szépen feldíszített fenyőfa után a Karácsony második legékesebb dísze a terített asztal. Dobd fel egy csodás terítővel és hozzá illő szalvétákkal! (x)

Modern bútorokkal berendezett lakásban laksz? Az ünnepi asztalra kerüljön egyszínű, élére vasalt lenvászon terítő. Kuckós, zegzugos lakásban jól mutat a bohókás, mintás asztalkendő, antik bútorok társaságában pedig teríts hímzett vagy csipkés terítőt.

Hogy nincs ilyen sokféle abrosz a háztartásodban? Sebaj, még van időd beszerezni egyet, adunk tippet is, hogyan: rendelj interneten keresztül. Ha már úgyis fent vagy a Jófogás oldalán, keress a terítőhöz színben, stílusban illő szalvétát, így egy kalap alatt elintézed a dolgot!

Ezeket olvastad már?

Nincs ünnepi asztal gyertyák vagy gyertyás asztaldísz nélkül. Tudod, mit akarunk mondani? Az egy kalapba még belefér ez is. Csatolj a rendeléshez pár mézgyertyát, díszített asztali gyertyát vagy akár egy adventi koszorút is.

+ 1 tipp

Ha nincs mire tegyed a gyertyákat, rendelj egy réz- vagy üvegtálat is, nehogy az utolsó pillanatban derüljön ki a hiányosság, és egy szimpa csészealjon kelljen egyensúlyozniuk a barátságos fényforrásoknak! (x)

További Jófogásokért kattints ide!

Címlapról ajánljuk

További cikkek