Új év, új szokások

Lehet, hogy tettél hangzatos újévi fogadalmakat, lehet, hogy nem, mindenesetre az alábbiakban olvashatsz egy programról, ami segít jól indítani az évet! (X)

Tudtad, hogy a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége napi egy pohár Activia* elfogyasztását javasolja?

Itt az új év, most Rajtad a sor, csatlakozz Te is a Mosoly Programhoz! Egyél Activiát minden nap 14 napon keresztül, majd mondd el véleményedet február 28-ig! Az Activia joghurtmárka csapata van annyira magabiztos, hogy most felajánlotta a lehetőséget: ha nem vagy vele elégedett, akkor visszakapod a 14 pohár joghurt árát. Ha elégedett vagy, akkor pedig máris letöltheted a kedvezménykupont, amellyel további Activiát vásárolhatsz. További részletek:www.activia.hu/mosolyprogram

Tudtad, hogy a Mosoly Programot a Facebookon is követheted?

Ha csatlakozol az Activia Facebook-közösséghez éselindítod a Naptárjátékot, akkor itt a Mosoly Programon felül még vonzó ajándékokat is nyerhetsz. Ha naponta lekattintasz egy új lapot a naptárban egy héten keresztül, máris jogosulttá válsz a következő sorsoláson való részvételre.

Tudtad, hogy Takács Nóra a háziasszonya a januári Mosoly Programnak és fantasztikus átalakításokat ajánlott fel a Naptárjáték nyerteseknek?

Igen, bizony,a Facebook Naptárjátékpáratlanheteinek végén Takács Nóra és csapata által felajánlott teljes szépségátalakítások lesznek kisorsolva. A profi csapat nemcsak szépség- és stílustippekkel látja el a nyertest, hanem teljesen új frizurát és megjelenést is varázsol neki.

Tudtad, hogy a nyeremények mellett minden nap kaphatsz egy rövid, de nagyon könnyen betartható tippet is?

Takács Nóri naponta ad mosolytippeket aFacebook Naptárjátékrészeként, amelyekkel könnyedén szebbé varázsolhatod magad és mindennapjaid, míg Katus Attila egyszerűen betartható egészségtippekkel fog ellátni, amivel javítani tudod a közérzetedet.

Hajrá, Mosoly Programra fel!

* körtés, meggyes, mézes-gabonás, pirosgyümölcsös-gabonás, natúr vagy stevia. (X)

Címlapról ajánljuk

További cikkek