Tüntesd el a narancsbőröd végre! Kávéval.

Gyűlöljük. Tiszta szívből. Minek van? Meg egyébként is, hogy lehet eltüntetni, ha már ott van a combunkon? Olcsó, hatékony házi módszer narancsbőrre - mi tuti kipróbáljuk!

Gondolom nem nagyon kell ragozni, miért nem kedveljük a narancsbőrt. Lehet okolni a médiát, a modern kori elvárásokat, a háklis pasikat, a kritikus nőtársakat, magunkat, vagy egyszerűen ki lehet mondani, hogy nem szép. Mert nem az. Ráadásul a nyár is a nyakunkon.

A nők 90%-a rendelkezik vele - testalkattól függetlenül lecsap áldozataira. Főleg a genetika, a rossz étrend, a gyorskaja és a feldogozott élelmiszerek, a hormonváltozások, a kevés mozgás és a kevés vízfogyasztás áll a hátterében. Régen tudjuk viszont, hogy a koffein alkalmas kezelésére, természetes, serkenti a véráramot, feszesíti a szövetet, radírozza a bőrt, így csökkenti a gödröcskék számát - szinte mindegyik cellulitkrém alapja.

A testradírhoz kelleni fog:

némi friss kávézacc

néhány ek. extra szűz olívaolaj (hidratál, selymesít, és kenhetőbbé teszi a testradírt)

Keverjük őket össze, masszírozzuk a bőrbe, kb. 10 percig hagyjuk hatni, és mossuk le!

Ezt is olvasd el!

5 szépségápolási tipp kókuszolajjal

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

7 retró éttermi jelenség, amitől a Kádár-kor nosztalgiája tör elő...

Mint tudjuk, előre megyünk, nem hátra, de a négy fal között azért mindannyian csináljuk. Egy kis elrévedés a múltba, akár a saját, élő élményünk volt, akár családi fotókról, filmekből ismerjük. Az idén bemutatott HBO-sorozattal, a pillanatok alatt kultikussá lett Besúgóval csak újabb jegyet váltottunk a nosztalgiavonatra, amivel mi most a vendéglátás retró világába robogunk. Ha vissza nem is vágyjuk, no ki melyik elemét szerette a szocialista éra éttermi élményeinek?

Nosalty