Tóth Vera Serényi Zsolt séffel főzött - ilyen, amikor az étel és a zene tökéletes harmóniában vannak

Mi kell egy hangulatos estéhez? Finom ételek, jó társaság, zene, és hozzájuk ízben illő italkülönlegességek - ez történt a Staropramen Ízművek Konyhastúdió eseményén. (x)

A Staropramen Ízművek Konyhastúdió nyár végi záróeseményének a Kert Bisztró adott otthont, ahol a már a kampány során bevált formula szerint az egyik házigazda, Serényi Zsolt főzte a vendégelőadó, Tóth Vera személye ihlette menüt, mialatt a zenei házigazda Delov Jávor és a Random Trip jammelt az énekesnővel. A korábbi randevúkhoz képest újdonság volt, hogy ezúttal a vendégek is belekóstolhattak, hogy milyen, amikor az étel és a zene tökéletes harmóniában vannak.

Malacságok és sör

Az est tematikája a disznótoros volt, amit Tóth Vera tapolcai kötődése ihletett, a fogásokhoz a vendégek pedig az ételekhez ízharmóniában leginkább illeszkedő Staropramen sört kóstolhatták.

Az előételként felszolgált különleges kis szendvicseken májas és véres hurka karikák, valamint malac rilettet tálaltak a házigazdák, a marinált vöröshagymával még különlegesebbé téve azt. A fogáshoz négyféle Staroprament: Premium-ot, Dark-ot, Granát-ot és Unflitered-et kóstolhattak azok, akik ezt a szeptember 5-i koraestét a Staropramen Ízművek Konyhastúdióban töltötték.

A programról

A vacsora kezdetén Tóth Vera és Jávor beszélgettek az ételekről, illetve arról, hogy miért is a disznótoros lett az est központi fogása. Ezt követően mindketten először fakanalat, majd mikrofont ragadtak és egy egyedi, kifejezetten az este ihlette koncerttel lepték meg a vendégeket.

A koncertet a főétel követte, ami frissen sült tócsni volt tejföllel, paradicsommal, salátával és kétféle sajttal megszórva valamint levesben főtt csirke, zöldségek és pirított disznóbőr salsa. Az ételhez a hozzá ízben legjobban illő Staropramen Granátot kínálták.

A titok a zene és az ízek tökéletes fúziója

A Staropramen az Ízművek Konyhastúdió kezdeményezéssel bemutatja, hogy a sör, a zene és a fogások hogyan reagálnak, milyen hatással vannak egymásra. A kampány mindenkit arra buzdít, hogy engedje szabadjára a kreativitását a konyhában, az elkészült ételt, pedig egy jó társaságban, egy korsó Staropramennel élvezzék. Az elkészült zenék, a teljes adásvideók, illetve a receptek a Staropramen Youtube-csatornáján és saját weboldalán érhetőek el.

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...