Amikor a nem passzoló dolgokból meglepően jó dolgok sülnek ki

Van, hogy két nagyon különböző dologból meg egy merész gondolatból valami igazán nagyszerű születik meg – például az Espresso tonic vagy éppen a napelemes tetőcserép.

A merész ötletekből és elsőre egyáltalán nem passzoló dolgokból időről időre meglepően jó dolgok sülnek ki, gondoljunk csak a sós karamellre vagy a chilis csokoládéra.

Az energiatermelésről is keveseknek jut eszébe a tetőcserép, de ez nem akadályozta meg a Terránt abban, hogy tradicionális betontermékét újgenerációs napelemmel társítsa. Akár egy jó Espresso tonic, ahol az erős fekete és a régóta közkedvelt kesernyés frissítő találkozásából vérpezsdítő megoldás született.

A Generon felülírta azt, amit eddig a napenergiát hasznosító rendszerekről gondoltunk, és új fogalmat alkotva, napelemes tetőcserépként berobbanva a köztudatba mutatta meg, hogy nagypaneles modulok helyett hogyan lehet szemet gyönyörködtető, mégis funkcionális háztartási kiserőművünk. A tetősíkba simulva sikkesen jelenik meg a hozzá tökéletesen passzoló cserepek között, legyen szó hagyományos vagy a legújabb divatirányzatokat követő családi házról. Akkor sem kell lemondanunk az erők találkozásából született harmóniáról, ha még nem állunk készen szépségének befogadására, de a tető felújítása már aktuálissá vált, a márka Zenit és Rundo modelljeivel a későbbiekben bármikor összeilleszthető.

Az ínyencség már több mint 250 családi házon és középületen bizonyított, a beépített modulok száma meghaladja a 100 000-et.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek