Hihetetlen, de igaz

Néha megdöbbentő dolgokba futunk bele, amikre sokszor kapásból rávágjuk, hogy hülyeség. Pedig bármennyire is abszurdnak tűnik valami, attól még lehet igaz!

(via: buzzfeed)

Hozzászólások (3)

ma.il

ööö hát a rendszertan nem ismer zöldségféléket igaz, szigorúan véve gyümölcsöket sem. ezek konyhai fogalmak, és ez alapján a fmogyi a magok csoportjába sorolandó sztem :) btw. a a hüvelyesek rendjébe tartozik

Törölt felhasználó

A tudományban valóban nem létezik a "zöldség" és a "gyümölcs" fogalma, így például teljesen értelmetlenek és értelmezhetetlenek az olyan, gyakran olvasott bölcsességek is, miszerint "a paradicsom valójában nem zöldség, hanem gyümölcs".

Törölt felhasználó

Sajnos vannak egyéb pontatlanságok is, pl. a lila sárgarépa. Igen, van olyan IS.

3masmama

Ez a cikk hagy maga után 1-2 kivetnivalót. Bár attól függ, milyen szemszögb?l nézzük. Pl. kertészeti szempontból a dinnye eleve nem lehet bogyós gyümölcs, mert zöldség, tökfélék családjába tartozik és a tökvirágúak rendjébe.

Címlapról ajánljuk

7 retró éttermi jelenség, amitől a Kádár-kor nosztalgiája tör elő...

Mint tudjuk, előre megyünk, nem hátra, de a négy fal között azért mindannyian csináljuk. Egy kis elrévedés a múltba, akár a saját, élő élményünk volt, akár családi fotókról, filmekből ismerjük. Az idén bemutatott HBO-sorozattal, a pillanatok alatt kultikussá lett Besúgóval csak újabb jegyet váltottunk a nosztalgiavonatra, amivel mi most a vendéglátás retró világába robogunk. Ha vissza nem is vágyjuk, no ki melyik elemét szerette a szocialista éra éttermi élményeinek?

Nosalty