Te mit iszol?

Hétvégén indul a Mitiszol Fesztivál! A természetes italok fesztiválján a Millenárison az egész család megtalálhatja a kedvenc italait!

2015. november 14-én különleges fesztivál lesz a Millenáris területén. A Mitiszol Fesztivál a természetes italokat mutatja be mindazoknak, akinek nem mindegy, hogy mi kerül a poharukba. A fesztivál idén 11 borvidéket, 30 borászatot és 100 bort vonultat fel, emellett pedig különböző söröket, pálinkákat, szörpöket, gyógyteákat is bemutatnak a helyszínen. A közös nevező az italok között, hogy a termelőknél és előállítóknál minél kevesebb vegyszer, hozzáadott anyag és manipuláció legyen - hiszen az vagy, amit megiszol!

Bár a rendezvény fő profilja továbbra is a bor és az italok, idén először ételstandok is lesznek fesztiválon. A füredi malackrumpli saját mangalicából készít pulled pork szendvicset, a Grill n' Chill bio borjúburgert hoz, de a kiállítók között lesz a Pipacs Biopékség, az Élő Bolygó Farm és a Zsámboki biokert, akik bio tapasokkal várják a közönséget.

Emellett a Láthatatlan teremben lesz vakkóstolás, ahol nem mindennapi tételek kerülnek a borsos poharakba. Aki pedig egész estére keres programot, az is megtalálja a számítását. Fél hétkor nyit a SPONTÁN! borbár, ahol welcome pezsgővel, tizenöt európai organikus és biodinamikus borral, kedvezményes árakkal és kellemes zenével várják a lazítani vágyókat!

A Mitiszol Fesztiválról itt találsz még több információt >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek