Sztárok, akiknek durva megjegyzést tettek a testére

Sajnos a body shaming a sztárokat is érinti, de szerencsére sokan könnyen lerázzák magukról. Less el pár praktikát tőlük!

Rengetegen figyelik a sztárokat, és sajnos vannak olyanok, akik csúnyán hangot is adnak annak, ha nem tetszik nekik valami a hírességek testén– a legtöbbenneteskommentekben és újságokban is kapják a kritikát rendesen. Szerencsére sokan nem hagyják annyiban, és stílusosan visszavágnak.

Kourtney Kardashian

A Kardashian-klán legidősebb tagja idén májusban az egyik ágyon fekvős képe alá kapott egy durva kommentet: „terhes”. A reality-sztárnak nem is kellett több:

"Ez én vagyok pár kilóval többel, és valójában imádom. Három fantasztikus alkalommal szültem, és ez az én testem formája. Ez az én testem. Felszedtem pár kilót a karantén alatt, szeretem a testem, és büszke vagyok rá...kiposztolom, ez az én alakom, és egyáltalán nem gondolom, hogy terhesnek nézek ki.”

View this post on Instagram

🐄 👧🏻

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen évekig modellkedett, és karrierje után is bombaformában volt, bár lehetséges, hogy nem hozta a 90-60-90-es méreteket, főleg gyermekei születése után. A trollok azonban mégsem az esetleges plusz kilói miatt kezdték ki, hanem a formája miatt. Azt taglalták, milyen szögletes az alakja, és mennyire lógnak a mellei az egyik videójában.

„Mindenki hozzá van szokva a plasztikázott formákhoz. Én egész életemben szögletes voltam, és hadd mondjam el, igazán kifizetődő volt sok tekintetben. Képzeljétek el, mi lenne, ha egy nap csípővel és fenékkel tűnnék fel? Ó, hogy akkor is milyen dühösek lennétek! Én boldog vagyok, John is boldog, mind boldogok vagyunk, és jól vagyunk.”

View this post on Instagram

@leslieamonswim

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Beyoncé

Az énekesnő igazán stílusosan vágott vissza az alakját kritizálóknak. Írt egy slágert, hogy emlékeztess minden nőt arra, hogy semmi gond nincs a testükkel, a címe: Bootylicious. „Azért írtam a dalt, mert akkoriban felszedtem egy kis súlyt, és az a nyomás, hogy vékony legyek, hihetetlen nagy volt. 18 éves voltam, nem kellene akkor ilyesmire gondolnod”- nyilatkozta a Shape magazinnak egy interjújában.

Jennifer Lawrence

A színésznőnek mindig is elég mocskos szája volt, így természetesen akkor sem fogta vissza magát, amikor az alakjára tettek megjegyzést a producerek, és próbálták rábeszélni egy kis fogyókúrára. „Ha valaki csak megpróbálja akárcsak suttogni is, hogy 'diéta', én akkor csak annyit mondok, b..meg!”

View this post on Instagram

this shoot is so iconic wow

A post shared by Jennifer Lawrence (@jenniferlawrence_) on

Gigi Hadid

Tudjuk, hogy hihetetlen, de még a népszerű modellt is bántották sportos alakja miatt. „Amikor először álltam a kifutón, még megvolt a röplabdaalkatom. Tudtam, milyen keményen megdolgoztam azokért az izmokért – néha hiányoznak is. Abban az időben az emberek nagyon kritikusak voltak velem szemben, azt mondták, hogy nincs megfelelő alakom a kifutóhoz.”

Jennifer Lopez

Bár mindenki úgy tekint rá, mint az egyik legfittebb nőre Hollywoodban, a karrierje elején ezt még nem így gondolták, és közölték vele, hogy fogyjon le, ha dolgozni akar. „Folyamatosan azt mondták, hogy fogyjak le. Én táncos voltam, sportos, de még az akkori menedzserem is azt mondta, hogy le kell fogyjak, vékonyabbnak kell lennem.”

Lopez szerencsére nem hagyta magát: „Én meg úgy gondoltam, nem, szerintem meg nem kellene. Ha még többet fogyok, akkor az már nem én leszek...ugye értitek, mire gondolok?”

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

via

Címlapkép: Getty

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek