Újjávarázsolt Tiszavirág – Ismét nyitva a szegedi kávézó és étterem!

A vendégek igényeihez igazodva nyitott újra Szeged ikonikus és kultikus vendéglátóhelye, a kívül-belül teljesen felújított, Hajnóczy utcai Tiszavirág. Minőségi és élménygazdag vendéglátásban lehet részünk az élettel teli kávézónak, az exkluzív étteremnek, valamint a különleges hangulattal ámulatba ejtő szálláshelynek köszönhetően.

Augusztus közepén először a kávézó nyitotta meg kapuit a korszerűsített és újjávarázsolt Tiszavirágban, de a héten már az étterem szolgáltatásai is elérhetőek, és a tervek szerint hamarosan a szálláshelyek is foglalhatóak lesznek.  

Legendás és egyedi épület nyitotta meg újra a kapuit, amelyben étteremmel, bárral, kávézóval és hamarosan szálláshellyel, korszerű spával, valamint bérelhető különteremmel is várjuk a vendégeinket

– fogalmazott az újranyitás apropóján Asiamah Helena, a Tiszavirág tulajdonosa.  

A kávézó és az étterem egy helyiségben, de időben megosztva várja a vendégeit. Az előbbi a hét minden napján reggel 7-től délután 16 óráig várja a betérőket; ebédidőben a konyha hétköznapi kreativitását dicsérő heti menüvel is készülnek. Az étterem keddtől szombatig este, 18 órától 22 óráig tart nyitva. 

A két vendéglátóipari egységet közös stáb működteti és vezényli, amelynek imponáló múltja és eddigi eredményei megkérdőjelezhetetlenek: az új Tiszavirágban ugyanis a Michelin-tányérral (2023, 2024) díjazott egykori Alábárdos Étterem séfje, Karakas Dávid és csapata felel a kivételesen magas színvonalú gasztronómiai kínálatért.  

Így a vendégek az Alabárdosban megszokott kifogástalan nívóval találkozhatnak mind a kávézó, mind az étterem repertoárjában, vagy éppen akkor is, ha a bárban szemlézik a választékot.  

Ételeink esetében a legmagasabb színvonalú elkészítésre törekszünk, és a maximalizmusból nem engedünk, mert soha nem kötünk kompromisszumot. Hiszünk abban, hogy egy tányér csak akkor lehet igazán kívánatos, ha tartalmilag és esztétikailag is a legjobbat hozzuk ki belőle. Bízunk benne, hogy a hazai gasztroszcéna kiválóságai is a vendégeink között lesznek, de nem titkolt célunk, hogy felkeltsük a nemzetközi szakma, a Michelin-inspektorok figyelmét is, hiszen mi is az ő általuk elvárt minőséget igyekszünk képviselni

– hangsúlyozza a tulajdonos. 

A Tiszavirág az újranyitást követően ismét Szeged központi közösségi helyszínévé, szerethető és kihagyhatatlan találkozóhelyévé akar válni, ezért a szakmai stáb a lehető legnagyobb elkötelezettséggel, prémium termékekkel és vendégbarát/vendégcentrikus munkával gondoskodik a kiszolgálásról.  

Ez a ház megérdemli, hogy újra kiemelkedően magas színvonalú vendéglátást tapasztaljon az, aki eljön hozzánk. Ahogy az éttermünkre, úgy a kávézónkra is igaz az az elvárás, hogy mindenben a tökéletességre törekszünk. Mi csúcsminőségben készítjük el a fogásokat, mi mindig csúcsformában leszünk

– szögezte le Asiamah Helena.

A Tiszavirág arra buzdít minden szegedi, hazai és külföldi egykori, jelenlegi és leendő vendégét, hogy kövesse a közösségi médiafelületeit, ahol aktuális információkkal, szolgálatkész tartalmakkal és közönségbarát digitális megoldásokkal igyekeznek a szűkebb-tágabb vendégkörük tagjainak kedvében járni. 

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...