Szavazz a kedvenc lángosodra!

Idén is keresi az ország legjobb lángosozóját a Vénusz! Ha van kedvenced, vagy csak kíváncsi vagy a legtutibb helyekre, tarts velünk!

Jó lángost télen is lehet kapni, az íze mégis összeforrt a nyárral. A klasszikus strandkaja nemcsak a strandon, de a parkban, a piacon és az utcán is nagyon jól tud esni. Otthon is könnyen elkészíthetjük, de ha tudunk egy jó lángosozót, ahol mindig friss és kívül ropogós, belül puha lángost árulnak, akkor pláne könnyű dolgunk van.

A Vénusz idén negyedszer keresi az év lángosozóját - ebben a küldetésben pedig ti is segíthettek! A korábbi évekhez képest csak annyi változás van, hogy idén bővült a dobogó: nem csak első, hanem második és harmadik helyezett is lesz. Az aranyérmes lángosozó 500, a következő 300, míg a harmadik díjazott 200 liter jó minőségű Vénusz étolajat nyerhet. Az eddigiekhez hasonlóan idén is lesz balatoni különdíjas - a szintén 500 literes díjat az általatok megszavazott legfinomabb lángost áruló balatoni büfé kapja majd.

A szavazásra 2015. május 18. és augusztus 17. között van lehetőség a Vénusz Lángos Voks alkalmazáson keresztül. A voksok leadásán kívül az alkalmazás lángostérképként is tökéletesen működik, bármikor megnézhetjük, hol van a hozzánk legközelebb eső lángosozó. A szavazók között pedig 5 db Lamart 320VOC edény kerül kisorsolásra - hogy legyen miben megsütni a lángost, ha otthon szeretnénk elkészíteni.

Itt az új Vénusz napraforgóolaj

Hogy a lángossütés még nagyobb öröm legyen: a Vénusz új terméke, a Vénusz Sütőolaj antioxidánstartalmának köszönhetően tovább tartható forrón, így akár 10 alkalommal is süthetünk benne anélkül, hogy kicserélnénk az olajat!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

További cikkek