Szavazz a kedvenc lángosodra!

Idén is keresi az ország legjobb lángosozóját a Vénusz! Ha van kedvenced, vagy csak kíváncsi vagy a legtutibb helyekre, tarts velünk!

Jó lángost télen is lehet kapni, az íze mégis összeforrt a nyárral. A klasszikus strandkaja nemcsak a strandon, de a parkban, a piacon és az utcán is nagyon jól tud esni. Otthon is könnyen elkészíthetjük, de ha tudunk egy jó lángosozót, ahol mindig friss és kívül ropogós, belül puha lángost árulnak, akkor pláne könnyű dolgunk van.

A Vénusz idén negyedszer keresi az év lángosozóját - ebben a küldetésben pedig ti is segíthettek! A korábbi évekhez képest csak annyi változás van, hogy idén bővült a dobogó: nem csak első, hanem második és harmadik helyezett is lesz. Az aranyérmes lángosozó 500, a következő 300, míg a harmadik díjazott 200 liter jó minőségű Vénusz étolajat nyerhet. Az eddigiekhez hasonlóan idén is lesz balatoni különdíjas - a szintén 500 literes díjat az általatok megszavazott legfinomabb lángost áruló balatoni büfé kapja majd.

A szavazásra 2015. május 18. és augusztus 17. között van lehetőség a Vénusz Lángos Voks alkalmazáson keresztül. A voksok leadásán kívül az alkalmazás lángostérképként is tökéletesen működik, bármikor megnézhetjük, hol van a hozzánk legközelebb eső lángosozó. A szavazók között pedig 5 db Lamart 320VOC edény kerül kisorsolásra - hogy legyen miben megsütni a lángost, ha otthon szeretnénk elkészíteni.

Itt az új Vénusz napraforgóolaj

Hogy a lángossütés még nagyobb öröm legyen: a Vénusz új terméke, a Vénusz Sütőolaj antioxidánstartalmának köszönhetően tovább tartható forrón, így akár 10 alkalommal is süthetünk benne anélkül, hogy kicserélnénk az olajat!

Hozzászólások

Badu

Az én kedvenc lángosozóm 4 néven is fent van!!!!

Címlapról ajánljuk

Ezek a dolgok mindig legyenek a konyhádban, ha sérülést szereznél

Talán a konyhában a legkönnyebb balesetet szenvedni, hiszen ott a rengeteg éles kés, olló, reszelő, tűz, gőz, sercegő olaj, és még sorolhatnánk. Ha már megtörtént a baj, nem marad más hátra, minthogy kezeljük a sérülést, érdemes tehát néhány dolgot mindig a főzőhelységben tartani, hogy rögtön lekezelhessük a sebeinket. (X)

Nosalty

További cikkek

HETI MENÜ: házias fogások, amelyektől egy balatoni nyaralóban érzed magad

Lecsó kolbásszal, rántott hekk, főtt kukorica, lángos sok tejföllel vagy ducira töltött töltött paprika? Csupa-csupa nyári fogást hoztunk, amelyek a nagyi nyaralójában levő rezsón is simán összedobhatók! Ha pedig nem utaztok idén, legalább ezekkel a receptekkel nosztalgiázzatok! Finom lesz, ígérjük...főzzetek velünk jövő héten is!