Egy kis konyhát berendezni és úgy felszerelni, hogy mindennek helye legyen egyáltalán nem könnyű, azonban egy kis odafigyeléssel egyáltalán nem lehetetlen. A lakberendezőknek szerencsére van néhány remek tippjük, mellyel igazán praktikusan berendezheted a kis konyhád.

A szakértők azt javasolják, hogy vegyük alapul a hajókon gyakran alkalmazott, apró konyhák elrendezéseit.
Az úgynevezett galley kifejezés arra utal, hogy a hajókon a többnyire hosszúkás terek azt igénylik, hogy folyosószerűen legyenek kialakítva a bútorok és a berendezés minden más eleme is. Ez inspirálta a mostanában divatos konyhák kialakítását is
– mutatott rá a Homes & Gardens.
Fontos, hogy egy szűk, hosszúkás konyhában érdemes minden aprócska helyet kihasználni, éppen ezért nagyon praktikus lehet, hogy a konyhapult egyben az étkezőasztal szerepét is betölti. Az alatta lévő részt is használjuk a tárolásra, ide ugyanis rengeteg mindent el tudunk majd rejteni, arra azonban figyeljünk, hogy a székeket is be tudjuk tolni.
Ha nagyon tanácstalanok vagyunk, akkor jót tehet egy lakberendező segítségét kérni a témában, aki pontosan átlátja, mik is azok a kihasználatlan terek, melyek potenciális tárolóhelyként szuperálhatnak.
Még több tipp: