Szakácskönyv desszertőrülteknek

Hogyan lesz egy stylistból dizájncukrász? Horváth Eszter első szakácskönyvéből ezt is megtudhatod, sőt az is kiderül, hogy édes csodákat készíteni nem is ördöngösség! Íme, a Desszertőrült.

Horváth Eszter: Desszertőrült

Ha azért nem cukrászkodsz gyakran, mert úgy érzed, túl bonyolult és időigényes szuper süteményekkel kedveskedni a családodnak vagy a barátaidnak, tévedsz! A gyönyörű kiadványból ugyanis éppen az ellenkezője derül ki: csodás desszerteket alkotni csak elhatározás és kreativitás kérdése!

A Desszertőrült kifejezetten kezdőknek készült, ezért az alapokat is érthetően, lépésről lépésre tálalja. Horváth Eszter albumszépségű könyvében azonban a tapasztaltabb konyhatündérek is találnak megvalósítható, édes ötleteket! (x)

{ GALÉRIA = title:Horv%C3%A1th%20Eszter%3A%20Desszert%C5%91r%C3%BClt, 0,1,2,3,4,5,6 }

A Boook Kiadó szuper könyvei között itt böngészhetsz! >>

A rovat korábbi cikkeit itt találod! >>

Hirdetés
Hirdetés

Támogatott tartalom

Őszi feltöltődés a büki termálvíz erejével

Az ősz az év gyönyörű időszaka arra, hogy élvezd a természet változó színeit, a napsütést és a már hűvös szellő simogatását. Ezekben a hónapokban érdemes felkészíteni a szervezetedet a téli hónapokra, hogy ne döntsenek le a betegségek.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Négycsillagos disznóság – vigyázat, nagyon éhes leszel!

A disznóvágás sokak fejében – különösen a mai városi ember számára – egy távoli, elfeledett népszokásként él, amit elsősorban a zord téli hajnalokkal és a kemény fizikai munkával kötünk össze. Ez a felületes asszociáció azonban korántsem adja vissza sem a disznóvágás lényegét, sem azokat a hagyományokat melyek hozzá kapcsolódnak. A disznótor persze alapvetően az élelem feldolgozásáról szólt, de egyben a közösségről, az összetartásról is, hiszen igazi társadalmi esemény volt a korabeli vidéken. A faluban szinte minden háznál tartottak sertést, amelyet gyakorta télen vágtak le és így bespájzoltak a családnak következő időszakra. A disznóvágás bizony kemény munka, de a család minden tagja kivette belőle a részét, így igazi közösségi élmény is volt egyben.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

31 étel, amit idén októberben semmiképp se hagyj ki

Az őszi alapanyagpaletta eléggé kitesz magáért, az átmenet nyárból őszbe, majd őszből télbe tartogat nekünk pár csodás szezonális finomságot: cékla, körte, sütőtök, alma, szilva, batáta, füge, birsalma vár rád, de a sornak nincs vége. Főzz és süss velünk októberben is!