Szakácskönyv desszertőrülteknek

Hogyan lesz egy stylistból dizájncukrász? Horváth Eszter első szakácskönyvéből ezt is megtudhatod, sőt az is kiderül, hogy édes csodákat készíteni nem is ördöngösség! Íme, a Desszertőrült.

Horváth Eszter: Desszertőrült

Ha azért nem cukrászkodsz gyakran, mert úgy érzed, túl bonyolult és időigényes szuper süteményekkel kedveskedni a családodnak vagy a barátaidnak, tévedsz! A gyönyörű kiadványból ugyanis éppen az ellenkezője derül ki: csodás desszerteket alkotni csak elhatározás és kreativitás kérdése!

A Desszertőrült kifejezetten kezdőknek készült, ezért az alapokat is érthetően, lépésről lépésre tálalja. Horváth Eszter albumszépségű könyvében azonban a tapasztaltabb konyhatündérek is találnak megvalósítható, édes ötleteket! (x)

{ GALÉRIA = title:Horv%C3%A1th%20Eszter%3A%20Desszert%C5%91r%C3%BClt, 0,1,2,3,4,5,6 }

A Boook Kiadó szuper könyvei között itt böngészhetsz! >>

A rovat korábbi cikkeit itt találod! >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!