Streetfood-nagyhatalom lesz az Eiffel térből

Augusztus végén nyit Budapest legújabb "food court”-ja a Nyugati pályaudvar szomszédságában, ahol a tervek szerint a város legjobb utcakajáit kínálják majd egy helyen.

Augusztus 26-án nyitja meg kapuit - tesztüzem jelleggel - az Eiffel kert, amely Budapest legmenőbb food truck konyháinak és streetfood éttermeinek ad otthont a legjobb kézműves sörökkel és borokkal karöltve, természetesen. A hivatalos nyitás szeptember elejére várható, számos izgalmas programmal.

Minden lehetséges napsütéses percet megragadva október 31-ig lehet frissen készített burgert, ropogós kolbászt, rákot vagy akár burritót, hotgodot kóstolni egy hideg sörrel vagy borral kísérve. Nem kell egy-egy kedvenc food truckot keresve bóklászni a város dzsungelében, mert minden műfaj megtalálható egy helyen. Ebédelhetünk olasz tésztát vagy balkán pleskavicát napközben a fűben heverészve, este pedig fröccsözhetünk a kert védjegyének számító lámpafüzérek és lampionok alatt.A tőlünk nyugatabbra már régóta működő “food court” műfaja beköltözött Budapest szívébe, a méltán híres, Eiffel tervezte Nyugati pályaudvar tőszomszédságába, ahol képviselteti magát az utcai vendéglátóhelyek apraja-nagyja. A park természetesen gyerekbarát, szeretettel várják a legkisebb ínyenceket is.

Nyitás: augusztus 26. (tesztüzem)Nyitva tartás : augusztus 26 – október 31-ig minden nap 11-től minimum 24-ig

Még több információt itt találsz!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

15 sercegős sertéssült, ami az utolsó falatig élvezet

Készítsünk egy klasszikus, sült sertéshúsos fogást, mert ezekkel lehetetlen mellényúlni. Szaftosak, omlósak, de ha kell, ropogósak és aranybarnák. Serpenyőben, sütőben, rántva vagy roston: mindegy, hogyan sütjük, a siker (és az üresre törölt tányér) garantált.

Nosalty

5 őszi finomság, amit csak most tehetsz el a kamrába

Ugyan az ősz már a zord hónapok felé vezet minket, amikor szinte alig vannak friss alapanyagok a boltban, még nem kell teljesen lemondanunk a befőzésről és a különböző finomságok eltevéséről. Sőt, az évszak rengeteg kincsét csak most tudjuk későbbre megőrizni. Lássuk, mik ezek!

Lakos Benedek

További cikkek