Streetfood-nagyhatalom lesz az Eiffel térből

Augusztus végén nyit Budapest legújabb "food court”-ja a Nyugati pályaudvar szomszédságában, ahol a tervek szerint a város legjobb utcakajáit kínálják majd egy helyen.

Augusztus 26-án nyitja meg kapuit - tesztüzem jelleggel - az Eiffel kert, amely Budapest legmenőbb food truck konyháinak és streetfood éttermeinek ad otthont a legjobb kézműves sörökkel és borokkal karöltve, természetesen. A hivatalos nyitás szeptember elejére várható, számos izgalmas programmal.

Minden lehetséges napsütéses percet megragadva október 31-ig lehet frissen készített burgert, ropogós kolbászt, rákot vagy akár burritót, hotgodot kóstolni egy hideg sörrel vagy borral kísérve. Nem kell egy-egy kedvenc food truckot keresve bóklászni a város dzsungelében, mert minden műfaj megtalálható egy helyen. Ebédelhetünk olasz tésztát vagy balkán pleskavicát napközben a fűben heverészve, este pedig fröccsözhetünk a kert védjegyének számító lámpafüzérek és lampionok alatt.A tőlünk nyugatabbra már régóta működő “food court” műfaja beköltözött Budapest szívébe, a méltán híres, Eiffel tervezte Nyugati pályaudvar tőszomszédságába, ahol képviselteti magát az utcai vendéglátóhelyek apraja-nagyja. A park természetesen gyerekbarát, szeretettel várják a legkisebb ínyenceket is.

Nyitás: augusztus 26. (tesztüzem)Nyitva tartás : augusztus 26 – október 31-ig minden nap 11-től minimum 24-ig

Még több információt itt találsz!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Édes apróságok húsvétra

Csokitojás helyett valami kézzel készített, sütött, gyúrt kis kedvességet adnál a locsolóknak? Segítünk, jöjjenek a legkedvesebb édes apróságok húsvétra!