Sport&Move - megjelent az új sportmagazin!

Az új magazin ötletgazdái azt szeretnék ha mindenkinek örömöt okozna a sportolás, és ezt az élményt meg szeretnék osztani másokkal is. Te se maradj le!

A Sport&Move, új negyedéves sportmagazin nem csak azoknak a sportembereknek szól, akik életformaszerűen mozognak, tudatosan edzenek, igényesek a sportfelszerelésük és ruházatuk kiválasztásában, hanem akik még csak az út elején járnak, keresik a nekik való mozgásformákat. Rácz Félix és Papp Gábor ötletgazdák szándéka szerint a Sport&Move szabadidősport platformot kíván teremteni, ahol kezdők és haladók is jó tanácsokat kaphatnak, megosztott tapasztalatokról olvashatnak, tippekhez juthatnak az edzésmódszerekről, táplálkozásról és a helyes táplálék-kiegészítőkről. Az ötletgazdák azt szeretnék ha mindenkinek örömöt okozna a sportolás, és ezt az élményt meg szeretnék osztani másokkal is.

A magazinban elismert sportolók és szakemberek mesélnek a sport hétköznapi oldaláról, saját példáikkal nyújtanak motivációt a nehéz pillanatokhoz. A most megjelent első számban interjút olvashatunk Kovács Kokó István triatlonistával, Dr. Lubics Szilvia és Nagy Katalin ultrafutókkal, Rippel Ferenc naturális testépítővel, Papp Krisztina olimpikon atlétával, Boronkay Péter és Illés Fanni világklasszis parasportolókkal.

Olvastad már?

Ints búcsút az integetőizomnak!

Az ismert sportolók mellett amatőr sportolók élményeiben is osztozhatunk és bepillantást nyerünk az edzéseik kulisszái mögé, megismerhetjük az első sportélményeiket, átélhetjük ezeknek a pillanatoknak minden szépségét. A cikkekben megszólalnak többek között babakocsis futók, nordic walkingosok, futók, triatlonosok, fitnesz-hívők, túrázók, jógázók, sízők, nők, férfiak, korosztályos sportolók és lelkes amatőrök, magányos harcosok és összetartó csapatok.

Legyen a motiváció akár az egészségmegőrzés, akár egy legyőzendő cél, a lényeg, hogy sportoljunk!

Az országos terjesztésű magazin kapható a benzinkút hálózatokban, kereskedelmi láncokban, a Relay Inmedio üzletekben és a nagyobb újságosoknál. Hamarosan e-újság formátumban is elérhető lesz a Sport&Move.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

15 sercegős sertéssült, ami az utolsó falatig élvezet

Készítsünk egy klasszikus, sült sertéshúsos fogást, mert ezekkel lehetetlen mellényúlni. Szaftosak, omlósak, de ha kell, ropogósak és aranybarnák. Serpenyőben, sütőben, rántva vagy roston: mindegy, hogyan sütjük, a siker (és az üresre törölt tányér) garantált.

Nosalty

5 őszi finomság, amit csak most tehetsz el a kamrába

Ugyan az ősz már a zord hónapok felé vezet minket, amikor szinte alig vannak friss alapanyagok a boltban, még nem kell teljesen lemondanunk a befőzésről és a különböző finomságok eltevéséről. Sőt, az évszak rengeteg kincsét csak most tudjuk későbbre megőrizni. Lássuk, mik ezek!

Lakos Benedek

További cikkek

Na, ezért isszák tejjel a teát az angolok

Rengeteg különböző fajta tea létezik a világon, és ezen felül az elkészítési és fogyasztási módszerek is igen sokszínűek. Az egyik legismertebb és legkevésbé érthető kombináció a tejes tea, ami a britek nagy kedvence. De hogyan született meg ez a furcsa ital?