Sport&Move - megjelent az új sportmagazin!

Az új magazin ötletgazdái azt szeretnék ha mindenkinek örömöt okozna a sportolás, és ezt az élményt meg szeretnék osztani másokkal is. Te se maradj le!

A Sport&Move, új negyedéves sportmagazin nem csak azoknak a sportembereknek szól, akik életformaszerűen mozognak, tudatosan edzenek, igényesek a sportfelszerelésük és ruházatuk kiválasztásában, hanem akik még csak az út elején járnak, keresik a nekik való mozgásformákat. Rácz Félix és Papp Gábor ötletgazdák szándéka szerint a Sport&Move szabadidősport platformot kíván teremteni, ahol kezdők és haladók is jó tanácsokat kaphatnak, megosztott tapasztalatokról olvashatnak, tippekhez juthatnak az edzésmódszerekről, táplálkozásról és a helyes táplálék-kiegészítőkről. Az ötletgazdák azt szeretnék ha mindenkinek örömöt okozna a sportolás, és ezt az élményt meg szeretnék osztani másokkal is.

A magazinban elismert sportolók és szakemberek mesélnek a sport hétköznapi oldaláról, saját példáikkal nyújtanak motivációt a nehéz pillanatokhoz. A most megjelent első számban interjút olvashatunk Kovács Kokó István triatlonistával, Dr. Lubics Szilvia és Nagy Katalin ultrafutókkal, Rippel Ferenc naturális testépítővel, Papp Krisztina olimpikon atlétával, Boronkay Péter és Illés Fanni világklasszis parasportolókkal.

Olvastad már?

Ints búcsút az integetőizomnak!

Az ismert sportolók mellett amatőr sportolók élményeiben is osztozhatunk és bepillantást nyerünk az edzéseik kulisszái mögé, megismerhetjük az első sportélményeiket, átélhetjük ezeknek a pillanatoknak minden szépségét. A cikkekben megszólalnak többek között babakocsis futók, nordic walkingosok, futók, triatlonosok, fitnesz-hívők, túrázók, jógázók, sízők, nők, férfiak, korosztályos sportolók és lelkes amatőrök, magányos harcosok és összetartó csapatok.

Legyen a motiváció akár az egészségmegőrzés, akár egy legyőzendő cél, a lényeg, hogy sportoljunk!

Az országos terjesztésű magazin kapható a benzinkút hálózatokban, kereskedelmi láncokban, a Relay Inmedio üzletekben és a nagyobb újságosoknál. Hamarosan e-újság formátumban is elérhető lesz a Sport&Move.

Címlapról ajánljuk

Vegán ünnepi menü

Legyen az idei karácsony fénypontja egy vegán ünnepi menü! Ugyan nem hagyományos, nem tradicionális, mégis tömve van jobbnál jobb, ízes fogásokkal.

Nosalty

További cikkek

Régi házi sütemények karácsonyra

Méteres sütemény, zserbó, flódni vagy porcukorban forgó hókifli. Ki ne ismerné ezeket a régi, házi süteményeket, melyek a karácsonyi süteményes tálca sztárjai?