Aki süt-főz, az bizony amortizálja, koptatja, és néha le is égeti az edényeit - miért is ne lenne tehát hasznos egy ezredik zsíroldó, rozsdamaró tipp? Lássuk - ráadásul egy elég meglepő szer kell hozzá!

Fogd meg a söröm!
Tudtad, hogy a sör a gabonán, azaz az árpán, komlón, malátán stb. kívül olyan természetes savakat is tartalmat, melyek képesek bizonyos szennyeződéseket feloldani? Amellett, hogy a világ egyik legkedveltebb alkoholos itala, bizony bevethető a háztartásban is, természetes zsíroldóként:
meglepő lehet, de a sör a serpenyőbe, fazékba, edénybe öntve segíthet megszabadulni a ráégett zsírtól, sőt, a rozsda oldásában is hatékony lehet.
Áztasd sörbe, és kész is!
Hagyjuk, hogy az edény problémás része ázzon körülbelül 20 percig a sörben, azután pedig töröljük ki szivaccsal, és mossuk el a szokásos módon. A sör és a savak eltávolítják a zsírt és a szennyeződést, próbáld ki te is!
+ előnye: a természetnek sem ártasz vele!
Még több otthoni tippet és trükköt leshetsz el innen: