Sárközi Ákos nem tétlenkedik: újabb projektek vannak kilátásban

Sárközi Ákos újabb és újabb projektekbe vág bele, és van, ami még számára is teljes újdonság. A Konyhafőnök után rengeteg szeretetet kapott az emberektől, ez is segített átvészelni neki ezt az időszakot. Az NLC készített interjút vele, lássuk, hogy érzi most magát a bőrében a sztárséf!

Tavaly nyáron kiderült, hogy a jól megszokott zsűritagok között többé nem látjuk Sárközi Ákost a Konyhafőnökben, aki egyébként 10 évadon keresztül állandó tag volt. Azóta sok jó dolog történt vele, gondoljunk csak a Sztárboxban való szereplésére. Mostanában is rengeteg új projektbe vágta a fejszéjét, hogy mikbe, az az NLC interjújából kiderül:

Sárközi Ákos a Konyhafőnökben
Sárközi Ákos nem tétlenkedik: újabb projektek vannak kilátásban/ kép forrás: RTL/ Tulok András

Hálás a Konyhafőnök műsoráért

Mint azt tudjuk, Sárközi Ákos távozása után nem sokkal meg is szüntették az RTL-en futott Konyhafőnök című gasztroműsort. A sztárséf azonban nem elégtételt érez ezzel kapcsolatban, hanem saját boldogságára koncentrál, hiszen rengeteg lehetőséggel találta szembe magát a rossz élmény után, és azt sem feledi, hogy sok mindent köszönhet a műsornak.

Nem tudok elég hálás lenni azért, amit megéltem a Konyhafőnök után. Soha életemben annyi szeretet és jókívánság nem zúdult rám egyszerre, mint akkor. Tudjuk, hogy aki a nagyközönség elé lép, annak fel kell készülnie arra, hogy kap majd hideget, meleget. Hát, én ezekben a hetekben csak „meleget” kaptam

– mondta.

A Sztárboxban való szereplése után több csatorna is megkereste, most is éppen egy új televíziós műsor van kilátásban, de erről nem árulhatott el többet, csak annyit tudni, hogy egy külön az ő személyére szabott műsor debütál majd a jövőben.

Színház a Textúrában

Nemrég egyébként egy saját produkcióval is színre lépett, hiszen a színházat bevitte saját éttermébe. A komédia a nő és férfi kapcsolatát mutatja be, és a darab annyira sikeres az eddigi visszajelzések alapján, hogy a vidéki turné gondolata is felvetődött. Az előadás felvonásai között feltálalt ételek kapcsolódnak a műsorhoz, amik máskor nem is kóstolhatóak. A helyszínt a 2019-ben nyitott Textúra Étterem adja.

A Borkonyha nekem az első gyermekem, ezt senki nem veheti el tőle és tőlem, de a Textúra egy nagy álmom megvalósulása. Egy játéktér, ahol tényleg szabadon szárnyalhat a fantázia és kreativitás, itt valósítottuk meg a gasztroszínházat is. Külön büszkeségem, hogy a feleségem, Évi festményei is díszítik az étterem falait. A Borkonyha halad a saját pályáján, és bár egy Michelin-csillagos étteremről van szó, meghatározza egyfajta könnyed bisztróhangulat. A Textúra más világ, egy kicsit elvontabb, artisztikusabb, és én is többet vagyok jelen és alkotok itt, valóban.

A Textúrában egyébként meglepő módon a magyar közönség van jelen nagyobb számban, és ma már sokkal több degusztációs menüt kérnek a vendégek, mint az à la carte kínálatot. Ezzel kapcsolatban is bevezettek újításokat, hogy minél vonzóbbá tegyék számukra:

Ha valaki szeretne a hosszabb étkezésen részt venni, annak a hat fogásos kóstolómenüt ajánljuk, a négy fogásos pedig egy kicsit tempósabb és persze megfizethetőbb is. Újdonság az ebédmenünk, aminek a mottója, hogy „gyors is lehet a fine dining".

Sárközi azt is elmondja, hogy jó érzés a közönséggel együtt haladni és fejlődni.

Forrásunk volt.

Címlapkép: RTL/Tulok András


Még több friss cikk:

Ajánlott videó

Hirdetés

Támogatott tartalom

Így lesz tökéletes a karácsonyi asztal: az Auchan friss halai...

A karácsonyi készülődés egyik legkedveltebb pillanata a halételek kiválasztása, hiszen a friss hal az ünnepi menü egyik meghatározó eleme. Az Auchan idén is széles és változatos halválasztékkal készül: a kínálatban 11-féle édesvízi és 13-féle tengeri halfaj szerepel, 16 áruházban élőhalvásárral várják a vásárlókat – élő halat kizárólag kábítva árusítanak, míg a többi üzletben friss, csomagolt termékekből lehet válogatni.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Ünnepi mediterrán halragu

Ha ti is szoktatok karácsonyra halat készíteni, akkor most itt egy remek receptötlet, egy egyszerű halragu, amit tetszőleges tengeri halfiléből készíthettek. A vibráló, mediterrán ízek ...

Címlapról ajánljuk

Nagy kávéfőzőteszt: úgy látszik, nem pénz kérdése, hogy jó kávéval...

Egy silány kávéfőző könnyen elronthatja a reggelt, míg egy jól működő gép szinte észrevétlenül végzi a dolgát. A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi összefogásban 145 kávéfőzőt tesztelt, és azt vizsgálta, mi számít igazán a hétköznapokban: az eszpresszó és a cappuccino minősége, a zajszint, a tisztíthatóság, az energiafogyasztás, valamint az a bizonyos első korty. A tesztből kiderült, melyik készülék lesz megbízható társunk, és melyik válik csupán felesleges dísztárggyá a konyhapulton.

Nosalty

További cikkek

Kevés az időd? Mutatjuk az 5 leggyorsabb karácsonyi főételt

Egészben sült pulyka, így-így panírozott, majd olajban kisütött húsok és halak, halászlé, töltött káposzta? Finoman szólva sem időspórolós, kapkodva összedobható karácsonyi főételek. Mutatunk pár receptet inkább, amelyek bizonyítják, hogy nem minden fogás időigényes és őrületesen pepecselős, ami karácsonyi.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...