Rossz döntés ezt a 7 dolgot a fürdőben tárolni!

Szappan, tusfürdő, testápoló, sampon és balzsam. Ezeknek tuti a fürdőben a helyük. Van azonban minimum 7 dolog, amit eddig tévesen tároltál ott!

1. Sminkcucc

Nem kell hozzá nagy fantázia, és mégis valószínűleg most sokan kapnak a fejükhöz, és fontolják meg a váltást. A sminkkészlet, egy púder, alapozó, szemhéjpúder vagy rúzs bizony megsínyli a fürdő állandó hőingadozását és a hol hűvős, hol forró és párás levegőt. Irány a szobába velük!

2. Gyógyszerek

Felejtsétek el az amerikai filmekben is látható pici cuki tükrös gyógyszeres szekrénykéket a mosdó felett a fürdőben. Itt is ugyanaz az ellenérv: a gyógyszerek nem játékszerek, ezért hűvös, naptól védett száraz helyen kell őket tárolni, sőt, van amit hűtőben!

3. Rádió, Ipod, telefon

Imádsz zenét hallgatni, miközben tusolsz vagy ázol a forró gőzölgő kádvízben? Megértjük, de ne vidd magaddal a kedvenc telefonod vagy Ipodod, sőt, a kisrádiót se, mert nem tesz nekik jót a meleg és a pára - vannak kifejezetten a fürdőszobába tervezett kütyük!

Hasznos ötletek Nektek

A 8 legsokoldalúbb szer otthon

4. Borotva

Ezt a férfiaknak is üzenjük. A pára, az állandó vízgőz, sőt, sokszor konkrétan vízben való ázás teljesen tönkreteszi a borotvákat, a rozsdát nem is említve. Inkább tartsuk a csomagolásukban, víztől mentes terepen!

5. Ékszerek

Fürdés előtt mindig leveszed a gyűrűd vagy nyakláncod, majd nagy eséllyel ott is hagyod a fürdő kispolcán?Ha bizsu, ha arany, ha ezüst, nem jó neki a pára, így csak oxidálódik majd és csúnya lesz - tartsd az ékszereket a száraz szobában!

6. Törülközők

Lehet, hogy elég nagy a fürdőd ahhoz, hogy bent tárolhasd egy szép kis polcon vagy szekrényben a tiszta törülközőidet is, de nem ajánlatos - a meleg, puha, párás helyeken előszeretettel kitenyésznek a gombák, ugye nem kell tovább mondanunk? Szellőztess sokat a fürdőben, és a nedves törülközőket is mielőbb szárítsd meg!

7. Körömlakk

Ha szeretnéd, hogy akár 1-2 évig is megőrizze minőségét kedvenc körömlakkod, ne az állandóan változó hőmérsékletű fürdőszobában tárold, hanem a száraz szobában.

(forrás: goodhousekeeping)

Címlapról ajánljuk

Meleg előételek karácsonyra

Ha az első fogást sem hidegen tálalnád, akkor válasz valamilyen meleg előételt karácsonyra. Ezek alapból egy kicsit különlegesebbek, így biztosan elkápráztatod majd a vendégsereget velük.

Nosalty

További cikkek