Robotpincéreket rúgtak ki Kínában

A robotok nem tudtak például levest felszolgálni, rendelést felvenni, vagy egy pohár vizet tölteni.

A munkaköri feladatokra való alkalmatlanság miatt kirúgta robotpincéreit egy dél-kínai étterem, amely tavaly a vendégek becsalogatása érdekében állította szolgálatba a különleges személyzetet.

A Southern Metropolis Daily című lap szerint a robotok egyre szélesebb körű alkalmazásának jegyében, Kuangcsou több étterme is robotpincéreket kezdett alkalmazni.

A szóban forgó étterem hús-vér pincérei szerint azonban a most elbocsátott példányoktól azért kellett megválni, mert nem tudtak például levest felszolgálni, olyan alapvető feladatokat ellátni mint a rendelések felvétele vagy egy pohár víz kitöltése.

"Túlságosan gyakran lerobbantak, ezért a főnökünk úgy döntött, nem használja őket többet" - mondta a személyzet egyik tagja. Ez az étterem azonban még így is szerencsésnek mondhatja magát, a robotpincéreket alkalmazó összes többi kuangcsoui hely ugyanis már lehúzta a rolót.

Ez is érdekelhet!

Nem túl kedvesek a magyar eladók, ráadásul tavaly kevesebbet is mosolyogtak

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk