Te megtalálod 6 másodperc alatt a kakaóval teli bögrét tartó pingvint?

A fotón látható mókás kis pingvinek egyike egy kakaóval teli bögrét tart. Te vajon meg tudod találni csupán 6 másodperc alatt? Szerintünk menni fog!

Ha csak egy gyors fejtörőre vagy egy izgalmas játékra vágysz, akkor jó helyen jársz! Ezúttal is egy nehéz rejtvénnyel készültünk neked! A legújabb játékban egy picike kakaósbögrét kell megtalálnod, ami jól elbújt a bohókás kinézetű pingvinek között. Tudjuk, hogy nem lesz könnyű rátalálni, de szerintünk neked biztosan menni fog.

A legtapasztaltabb rejtvényfejtők akár 6 másodperc alatt is képesek megtalálni a bögrét az egyik pingvin kezében. De nincs semmi baj, ha neked ez elsőre nem sikerül. Tapasztalatból mondjuk, hogy egy kis gyakorlással nagyszerűen fejleszthető az érzékelési képességünk!

Kezdődjön a játék!

Na, merre bújt el a bögre?

Szükséged van egy kis segítségre?

Igen a jobb sarokban bújt el!

Sikerült 6 másodperc alatt megtalálnod a kakaósbögrét?

Főzz, értékelj és nyerj, vadonatúj játékunkban hasznos ajándékok várnak!

Forrásunk volt.


Még több fejtörő, hogy gyakorolhass:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?