Te megtalálod 6 másodperc alatt a kakaóval teli bögrét tartó pingvint?

A fotón látható mókás kis pingvinek egyike egy kakaóval teli bögrét tart. Te vajon meg tudod találni csupán 6 másodperc alatt? Szerintünk menni fog!

Ha csak egy gyors fejtörőre vagy egy izgalmas játékra vágysz, akkor jó helyen jársz! Ezúttal is egy nehéz rejtvénnyel készültünk neked! A legújabb játékban egy picike kakaósbögrét kell megtalálnod, ami jól elbújt a bohókás kinézetű pingvinek között. Tudjuk, hogy nem lesz könnyű rátalálni, de szerintünk neked biztosan menni fog.

A legtapasztaltabb rejtvényfejtők akár 6 másodperc alatt is képesek megtalálni a bögrét az egyik pingvin kezében. De nincs semmi baj, ha neked ez elsőre nem sikerül. Tapasztalatból mondjuk, hogy egy kis gyakorlással nagyszerűen fejleszthető az érzékelési képességünk!

Kezdődjön a játék!

Na, merre bújt el a bögre?

Szükséged van egy kis segítségre?

Igen a jobb sarokban bújt el!

Sikerült 6 másodperc alatt megtalálnod a kakaósbögrét?

Főzz, értékelj és nyerj, vadonatúj játékunkban hasznos ajándékok várnak!

Forrásunk volt.


Még több fejtörő, hogy gyakorolhass:

Címlapról ajánljuk

„Ne higgyük, hogy következmények nélküli egy eszméletlen nagy kajálás” –...

Ha húsvét, akkor családi és baráti összejövetelek, nagy evés-ivások, amikor tányérra kerül a füstölt sonka, a majonézes saláta, mindenféle (tojásos) kence és az illatos kalács. De hogyan érdemes ételintoleranciával ilyenkor az asztalhoz ülni, hogy ne maradjunk ki a jóból? Szabó Adrienn klinikai dietetikussal és fenntartható táplálkozási szakértővel beszélgettünk nehézségekről és lehetőségekről, hogy a húsvét mindenkinek jóízűen teljen.

Nosalty

További cikkek