Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A recepteket mi adjuk, a szeretetet Te teszed hozzá!

Nincsen a nagyitól örökölt karácsonyi sütirecepted? Ne aggódj, van aki gondolt rád, összegyűjtötte kedvenc ünnepi édességeit, és megosztotta azok elkészítésének módját. (x)

Nyakunkon az ünnepi időszak, vagyis az év legpörgősebb, de mégis legszebb periódusa. Ilyenkor a háziasszonyok többsége előveszi megörökölt sütireceptjeit, hogy klasszikus karácsonyi finomságokkal kedveskedjen a családnak. De mit tegyen az, akinek esetleg nincs ilyen recept a tarsolyában, vagy a változatosság jegyében valami újdonsággal szeretné meglepni szeretteit? A Budafoki Élesztő éppen rájuk gondolt, amikor összegyűjtötte kedvenc karácsonyi édességeit, és megosztotta azok elkészítésének módját.

A változatos receptgyűjteményben helyet kaptak a klasszikus ünnepi sütemények, de azok is megtalálhatják a családi asztal ideális díszét, akik esetleg túllépnének a bejgli-zserbó-mézeskalács méltán népszerű karácsonyi „szentháromságán”. Ami biztos, hogy a Budafoki Élesztőnek hála minden elkészített finomság puha és omlós lesz, levegős tésztájának köszönhetően pedig azok gyomrát sem fekszi majd meg, akik az ünnepi menü korábbi fogásait is szorgalmasan fogyasztották.

Élesztős összeállítás a Nosalty oldaláról

Az összeválogatott receptek között ugyanúgy találni könnyen elkészíthetőt, mint haladó háziasszonyoknak valót, így nem számít, hogy az első karácsonyi édességedre készülsz, vagy már „feketeöves hókiflimesternek” tartod magad. Csak az a fontos, hogy a kiválasztott finomságot szeretettel készítsd, hiszen egy otthon sütött édesség esetében ez legalább annyira elengedhetetlen hozzávaló, mint a Budafoki Élesztő, aki most boldog családi pillanatokban és szeretettel teli finomságokban gazdag ünnepeket kíván Neked!

Kattints, és próbáld ki a Budafoki Élesztő ünnepi receptjeit!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!