5 alapanyag, amiből jobb, ha sokat eszel, mert rákmegelőző hatású

Következzen öt finom, egészséges zöldség illetve gyümölcs, melyet a kutatások alapján mindenkinek érdemes lenne az étrendjébe illeszteni, hiszen sok egyéb kedvező tulajdonságuk mellett rákmegelőző hatással is bírnak.

Zöldségek és gyümölcsök: mást sem hallunk, csak hogy együnk belőlük rengeteget, és mindenképpen nyersen, hogy minden jótékony hatásukat maximálisan ki tudjuk használni. Az Amerikai Rákkutató Intézet (AICR) listája most azt az 5 alapanyagot mutatja be, melyeket egy kiegyensúlyozott, tápanyagokban, rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag étrendbe bevezetve, sokat tehetünk a rákbetegségek kialakulása ellen.

Kelkáposztapesztós lasagne

Múlt héten rendeltem kelkáposztát, hogy rakott kelt készítsek, aztán a csomagokat kipakolva szembesültem a ténnyel, valamit mellé nézhettem az online felületen, ugyanis két hatalmas fej ...

Zabkása skyrrel és chia maggal

A skyr egy jó választás azoknak, akik egészségesebben szeretnének étkezni. Zsírtartalma nincs, fehérje viszont sok van benne. Ebben a receptben ez csupa egészséges hozzávalóval egészül ...

Egyszerű almakompót

Bár egész évben kapható az alma, az igazi szezonja mégiscsak most, ősszel van. Befőzni is ilyenkor érdemes, akár lekvárnak, akár kompótnak-befőttnek készítenénk el. Most egy nagyon ...

Fontos: természetesen a tudatos életvitel és a rákmegelőző hatással rendelkező élelmiszerek fogyasztása mellett a rendszeres szűrővizsgálatokról se felejtkezzünk meg!

Kattints a galériára, és tudd meg, mely 5 alapanyag az, ami rákmegelőző hatással is bír!

Forrásunk volt.


Még több életmódcikk itt:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Hagyományos ludaskása

Ősszel és télen gyakran fogyasztunk libát, amely kiváló fehérje-, vas-, B2- és B6-vitaminforrás. Márton-napon pedig még inkább a libahús dukál. A Ludaskása az egyik legnépszerűbb ...

Boróka szirupos mocktail

Az Agárdi Blue Chamelon 0%-os boróka sziruppal szuper alkoholmentes italokat tudunk készíteni. Így, ha nem szeretjük az alkoholt, vezetünk vagy csak úgy kipróbálnánk, akkor itt van két ...

Címlapról ajánljuk

Ez a 4 tipp segít, hogy a legfrissebb húst tudd...

A legtöbben hentesnél, szuper-, hipermarketben vagy a piacon szerzik be a nyers húst. Kevesek mondhatják el magukról, hogy biztosan mindig friss alapanyag kerül az asztalra állattenyésztő ismerős által vagy éppen azért, mert saját maga foglalkozik állattartással. Mi most abban segítünk, hogy mindig a legfrissebb húst tudd választani a pultból.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...