Rengeteg férfit érint: 5 élelmiszer, ami gyulladásban tartja a prosztatát

A prosztatára káros étkezési szokásokról viszonylag ritkán beszélük, pedig jobb félni, mint megijedni alapon jó, ha tudjuk, mely élelmiszerek azok, amelyek kifejezetten károsítják eme szervünket.

Ahogy öregszünk, egyre fontosabbá és szükségesebbé válik, hogy tudatosan figyeljünk egészségünkre - nincs mese, a kor nem kíméli a testünket, 30 felett pedig szinte minden hónapban új probléma jelentkezik. A prosztata egészségéről kifejezetten keveset beszélünk, pedig - jobb megelőzni alapon - már azzal sokat tehetünk a gyulladások elkerülése érdekében, ha odafigyelünk étkezésünkre. Ezt az 5 élelmiszert például kerüljük el, ha nem akarunk gyulladt prosztatával küzdeni! A listát végigolvasva sajnos szinte biztos, hogy rengeteg férfit érintő problémáról van szó...

Kattints a képre, és nyílik a prosztatát gyulladásban tartó élelmiszerek tanulságos listája!

Étkezzünk izgalmasan, egészségesen!

Forrásunk volt.

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Induljon a bejgli-szezon! – 9 hely, ha idén rendelnéd a...

Bejgli nélkül nincs karácsony, és bár tudom, hogy a sokféle bejgli vallás azon a közös alapon nyugszik, hogy a legjobb a házi, megértem azokat is, akik nem tudnak, vagy nem akarnak még sütéssel is bajlódni az ünnepek előtt/alatt. A rendelés viszont sokszor hazárdjáték, ezért most mutatunk kilenc helyet, akik szentestére az asztalokra varázsolják a tökéletes minőségű bejglit, és nektek rá sem kell néznetek a sodrófára.

Kormos Lili

További cikkek

Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...

Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.

Top Receptek

A tökéletes nokedli

A magyarok kedvenc körete, az kétségtelenül a galuska vagy más néven nokedli. Liszt és tojás. Lényegében csak ezekre az összetevőkre van szükség, plusz a vízre és a sóra.