Játssz és nyerj KitchenAidet!

Lehet, hogy csak három muffin választ el téged álmaid konyhai eszközétől? Igen! Játssz a NoSalty Muffin automatájával a Facebookon, és nyerj egy piros KitchenAid Artisant!

1 muffin, 2 muffin, 3 muffin... Pörgesd ki mindhárom kedvenc desszertünket a NoSalty Facebook-oldalán a Muffin automatával, és értékes, praktikus nyereményekkel gazdagodhatsz! A szerencsés muffinforgatók között ugyanis Reisenthel bevásárlótáskákat, NoSalty Webshop ajándékcsomagokat és egy fantasztikus KitchenAid Artisant sorsolunk ki.

Miért muffin?

A muffin egy remek desszert! Gyors, egyszerű és olcsó! És ami ennél is fontosabb, hogy finom és remekül dekorálható, és egyedivé tehető. Az eperszezon utolsó napjaiban például elkészítheted Júlia epres muffinját. Élsz-halsz a csokoládéért? Ha kipörgetted a Facebookon, próbáld is ki Flóra amerikai csokis muffin receptjét! Vikki Raffaello muffinja pedig akkor lesz kedvedre való, ha a nyáriasan könnyű, egzotikusan rafinált ízeket kedveled. Ha nem tudsz dönteni, játssz a Muffin automatával, találd meg mindhármat, vegyél részt a sorsolásán, és ráadásként süsd meg mindet!

Íme, a főnyeremény!

A játék egyszerű!

Használd a NoSalty Facebook-oldalán a Muffin automatát, és pörgess, amennyit csak akarsz! Ha összeáll az első muffinod, máris részt veszel a sorsoláson, ahol 50 szerencsés 1-1 szuper Reisenthel bevásárlótáskát nyerhet. De ne állj meg az első süti után! Ha mindhárom kedvenc muffinunkat megtalálod, újabb sorsoláson indulsz, ahol 5 darab, 20.000 Ft értékű NoSalty Webshop ajándékcsomagot és 1 fantasztikus, tűzpiros KitchenAid Artisan robotgépet sorsolunk ki, amely sokoldalúságának köszönhetően kiérdemelte a háztartási kisgépek királynőjének járó képzeletbeli koronát! Sorsolás 2013. július 18-án! A játékszabályzatot itt találod >>

Íme, a Muffinautomata! >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek