Bezár a csúcsminőségű kenyereiről híres budapesti pékműhely

Július végéig van még lehetőség a híres pékműhely kenyereit falatozni.

Július végén végleg bezárja kapuit a hőn szeretett fővárosi PékEmber. „Szívetek, lelketek benne volt" – reagált a bezárás hírére a XXII. kerületi pékműhely egyik vevője.

5 év után bezár a PékEmber

A pékség megálmodója, Gyúrós János 2018 ősze óta dagaszt, keleszt és süt. Sőt, pár éve már párjával, Sólyom Ágival dolgoznak együtt, nagyobbrészt megrendelésre – írja az nlc.hu.

Bezár a minőségi kenyereiről híres budapesti pékműhely / Fotó: PékEmber

Bio termesztésű, illetve adalékanyag-mentes termékeket készítettek

A PékEmber műhelyében csakis bio termesztésű, illetve adalékanyag-mentes lisztekből készülnek a kenyerek, valamint meghagyják a 18-20 órás érlelési időt.

Ha valaki szeretné még kipróbálni a PékEmber híres kenyéralkotásait, akkor ezt július végéig megteheti. Júliusban ugyanis a következő néhány alkalommal fognak sütni: július 6-án, július 20-án és július 27-én, az utolsó sütési napjuk pedig július 27-e, csütörtök. Átvevőpont az art quarter Budapest udvarán, a Nagytétényi út 48-50. szám alatt.

Címlapfotó: PékEmber

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Címlapról ajánljuk

További cikkek