Pasta al dente - receptverseny a Barillával!

Ha te is olasz módra, al dente főzöd a tésztát, akkor indulj a Barilla legújabb receptversenyén! Beküldött tésztarecepteddel értékes ajándékokat nyerhetsz!

Szeretnél részt venni egy olasz főzőkurzuson? Szívesen magadénak tudnád az Olasz kulinária című receptkönyvet vagy egy tészta-ajándékcsomagot? Indulj a Barilla Pasta al dente nevezetű új receptversenyén. Nevezd be kedvenc al dente módon főzött tésztád receptjét most!

Hogyan? Al dente!

Olaszországban a tésztát „al dente” állagúra főzik. Szó szerinti fordításban ez azt jelenti, hogy „a fognak”, azaz csak annyira keményre, hogy harapáskor érezzünk egy kis ellenállást. Az olasz konyha ajánlásával, tehát ideális esetben a tésztát főzzük „al dente” állagig, utána pedig serpenyőben forgassuk össze a szósszal.

Ezeket olvastad már?

Játssz és nyerj!

Ugye Te is így készíted tésztaételeid? Ha igen, akkor 2014. november 22-december 21. között nevezd a kedvenc recepted Pasta al dente elnevezésű receptversenyünkön! Nyerteseket 2014. december 22-én hirdetünk. Az első tíz legtöbb szavazatot kapó recept beküldői értékes ajándékokat nyerhetnek.

Ajándékok:

1. helyezett: 2 személyes voucher a Chef Parade főzőiskolában + Barilla termékcsomag

2. helyezett: Olasz kulinária című könyv + Barilla termékcsomag

3. helyezett: Olasz kulinária című könyv + Barilla termékcsomag

4 - 10. helyezettig: Barilla termékcsomag

A termékcsomagok tartalma:

1 csomag Barilla Spaghetti No.5

1 csomag Barilla Fusilli

1 üveg Barilla Arrabbiata tésztaszósz

1 üveg Barilla Pesto Genovese tésztaszósz

Egy kis segítség a nevezéshez

Hogyan tudok receptet feltölteni?

Első lépésben regisztrálni kell az oldalon,itt. Majd el kell készíteni a saját szakács profilod a„Saját oldalamon”belül, amit az oldal jobb felső sarkában találsz. Ezt követően szintén a „Saját oldalamon” belül a„Beküldés” menüpontbanfel kell tölteni a benevezendő olasz tésztakülönlegességről készült képet, és megadni a receptet. Ha nem találsz pontosan olyan tésztát a receptfeltöltés során az alapanyagok között, amit keresel, írd be, hogy „tészta”, és a megjegyzés rovatba a tészta fajtáját.

Hogyan tudok nevezni a receptversenybe?

Nevezd be egy már meglévő recepted vagy töltsd fel olaszos, al dente állagúra főzött, új tésztarecepted egy saját fotóval a NoSalty.hu oldalon a „Beküldés” menüpontban, majd kattints a receptnél a „Benevezek” gombra. Miután a receptedet szerkesztőink megnézték és jóváhagyták, már kezdődhet is averseny, ahol értékes nyeremények várnak Rád!

Hogyan tudok szavazni a receptekre?

A NoSalty.hu rendszerén belül areceptversenyteljes időtartama alatt a Barilla receptverseny fülre kattintva, majd a recept kiválasztása után a „Szavazok” gombra kattintva lehet szavazni. A receptekre szavazni kizárólag a NoSalty.hu-n regisztrált felhasználók tudnak. Szavazni naponta egyszer lehet a beküldött recept oldalán található „Szavazok!” gombbal.

A játék szabályzatát itt találjátok

A szavazatok állását itt követheted

Tudj meg többet a Barilla termékeiről itt

A Chef Parade főzőiskola további tanfolyamairól itt találsz információt

A receptverseny lezárult!

1. helyezett: 2 személyes voucher a Chef Parade főzőiskolában + Barilla termékcsomag nyertese: ritus 184

2. helyezett: Olasz kulinária című könyv + Barilla termékcsomag nyertese: Vass Éva

3. helyezett: Olasz kulinária című könyv + Barilla termékcsomag nyertese: brazovitsne

4 – 10. helyezettig: Barilla termékcsomag nyertesei:

  • bni.60
  • aantee
  • huszanke
  • Anett1
  • knisedi
  • zsuzsamama56
  • Hobbychef

Gratulálunk a nyerteseknek, akiket e-mailben értesítünk a részletekről!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Meleg előételek karácsonyra

Ha az első fogást sem hidegen tálalnád, akkor válasz valamilyen meleg előételt karácsonyra. Ezek alapból egy kicsit különlegesebbek, így biztosan elkápráztatod majd a vendégsereget velük.

Nosalty

További cikkek