Paprikára fel!

A tavasz egyet jelent a friss és zamatos zöldségek és gyümölcsök megjelenésével a konyhában. Idén ráadásul már a szezon előtt kerülhet magyar paprika a fazékba! (X)

Bár húsvét előtt általában nem találunk magyar paprikát a boltokban, A MAGGI-nak köszönhetően mégis elérhető lesz. Ugyanis két tetszőleges MAGGI termék vásárlásakor egy friss magyar paprikát kapunk ajándékba a SPAR és INTERSPAR üzletekben, április 3. és 23. között, amíg a készlet tart!

A paprikaszezon beköszöntével számtalan zamatos és színes fogást varázsolhatunk a család asztalára. Ne feledjük: friss idényzöldséggel nem csak ízletesebb, de a kiegyensúlyozott étrendbe még inkább illeszkedő fogásokat készíthetünk! Ezért is kedveskedik a MAGGI épp egy ilyen akcióval, hogy ismét felhívja az emberek figyelmét arra, hogy a gyors és egyszerű receptekből sem kell, hogy hiányozzon a friss alapanyag!

Az ízletes magyar paprikából akár fél óra alatt könnyű ételt készíthetünk. Össze is állítottunk három üde, tavaszi receptet, amelyet megspékeltünk Kiss-Tóth Bernadett, a Nestlé dietetikusának tippjeivel is. Receptjeinkért kattintson! (x)

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

További cikkek