A szappan 4 meglepő háztartásbeli felhasználása

Egy közönséges szappanról ki gondolná, hogy a tisztálkodáson kívül másra is alkalmas? Pedig így van, mégpedig nagyon is sokszínűen fel lehet használni háztartásunkban! Ha téged is érdekel, mi mindenre jelent megoldást a szappan, akkor olvass tovább Otthon Tippünkért!

Ha szereted az olcsó, otthoni megoldásokat, amihez semmilyen különleges eszközre nincs szükséged, akkor segtségedre lehet a szappan. A mosakodáson túl, számos otthoni teendő elvégzésére megfelelő a szappan, ebből mutatunk most nektek 4-et!

Forrásunk volt.


Ezek a trükkök is hasznosak lehetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek