Ötletes ajándékok táblafestékkel

Divatban a táblafesték, amellyel egy kis nosztalgikus életérzést csempészhetünk mindennapjainkba. Megunt dobozainkat, csecsebecséinket dobhatjuk fel egyszerűen és nagyszerűen.

Divatban a táblafesték, amellyel egy kis nosztalgikus életérzést csempészhetünk mindennapjainkba. Ha megununk egy felületet, érdemes lekenni vele, így bármikor rajzolhatunk vagy írhatunk rá, újra és újra.

Már rengetegféle kiszerelésben és színben kapható, az egészen nagytól a kis dobozosokig, attól függően, hogy egy kisebb falszakaszt, táblát vagy apróbb tárgyakat szeretnénk lefesteni vele. Most javaslunk néhány ötletet, hogy mire is érdemes használni.

NoSalty-tipp

Akár anyák napjára is kedveskedhetünk egy lefestett virágcseréppel vagy növényjelölőkkel. Édesanyánk is jobban fogja értékelni a személyesen neki készült meglepetést, amelyről mindig eszébe juthatunk.

Ez a festék üvegfelületek festésére is alkalmas, így bátran alkalmazhatjuk boros- és egyéb palackokhoz. Ezzel remek módon újrahasznosíthatjuk a bulik alkalmával felhalmozódott, visszaválthatatlan üvegeket. De már olcsón hozzájuthatunk egy-két mécsestartóhoz is, amelyet egyedivé varázsolhatunk pillanatok alatt.

A régi, kopott és megunt tálcákat is feldobhatjuk, és vidám, bohókás képpé alakíthatjuk át.

Sokan szeretnek kertészkedni és növényeket ültetni. De vajon mindig emlékszünk, hogy mit, hova ültettünk? Remek megoldás lehet a táblafestékkel lekent növényjelölő.

Bármilyen doboz vagy befőttesüveg esztétikus konyhai tárolóvá változhat némi táblafesték segítségével.

Ha egy kisebb falszakaszt lefestünk, kiélhetjük rajzos hajlamainkat, de nyugodt szívvel írhatjuk rá a bevásárlólistát vagy éppen a fontos határidőinket. A gyerekek imádni fogják!

Ha pedig nincs időnk vagy kézügyességünk a festékkel pepecselni, már készen is beszerezhetünk egy-egy ilyen darabot a NoSalty Webshopból.

Címlapról ajánljuk

Sós sütemények karácsonyra

A sós sütemények különlegesebbé teszik az ünnepi menüt, kiváló alternatívát nyújtva az édességek mellett. Kényeztesd te is családodat saját készítésű sós ínyencségekkel ezen a karácsonyon!

Nosalty

További cikkek