Nyerj egy pohár egészséget!

Játssz velünk egészségedért! Az őszi, téli időszakban egyre nagyobb figyelmet kap az immunrendszerünk, ugyanis ez véd meg minket a vírusok és baktériumok támadásaitól.

Játssz, és nyerj egészséget! Ha az Eujuicers Facebook-játékán október 6. és 19. között egy kérdésre helyesen válaszolsz, akkor tiéd lehet egy Sana Juicer by Omega zöldség- és gyümölcsfacsaró gép. Segítségével minden nap tehetsz saját és családod egészségéért!

Tudj meg többet az Eujuicers termékeiről itt!

Az immunrendszer tulajdonképpen a szervezet eszköze a vírusok,baktériumokés egyéb testidegen anyagok elleni védekezéshez. Természetes pajzsunk nemcsak véd, de a küzdelmet is felveszi a betolakodók ellen. Ahhoz, hogy valóban jól és zavartalanul működhessen, nem csak vitaminokra van szüksége, hiszen több szabályozó mechanizmus is beleavatkozik a védelem kialakulásába.

A szokásosnál hidegebb, csapadékosabb időjárás miatt a legtöbben már túl vannak az ősz első megfázásán. Hogy ne kapj el újabb kórokozókat, erősítsd az immunrendszered a természet segítségével!

A Zöldségek közül a paprika és a brokkoliemelhető ki, előbbi hazánkban is könnyen megterem, és magas C-vitamintartalma mellett kiváló kálium- és rostforrás is. A brokkoli ugyan a párolás vagy főzés során veszít C-vitamintartalmából, de olyan sok egyéb jó tulajdonsága van, hogy így is ajánlott a fogyasztása – többen nyersen is elrágcsálják. A nyersen, lé formájában elfogyasztott zöldség- és gyümölcslevek nemcsak megfelelő minőségben, hanem megfelelő mennyiségben is szolgálják testünket és immunrendszerünket.

Ha már mindent tudsz arról, hogyan tehetsz egészségedért nap mint nap, akkor kezdődhet a játék! A helyes választ adók közül október 20-án kisorsoljuk azt a szerencsés nyertest, aki a képen látható Sana Juicer by Omega zöldség- és gyümölcsprést hazaviheti majd. A megfejtés elküldésével minden játékos elfogadja a Játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

Jó játékot kívánunk!

A helyes válaszhoz segítséget itt találsz!

Játékunk véget ért! Íme, a szerencsés nyertes:

Frank Erzsébet

Gratulálunk a nyertesnek, akit e-mailben is értesítünk!

Címlapról ajánljuk