Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nyerj a legjobb karácsonyi recepteddel!

Szeretnél haladni a korral, új elkészítési módokat kipróbálni? Ismerd meg a sousvide-olást, az egyik legtrendibb módszert, és nyerj a legjobb karácsonyi recepteddel!

Karácsonyi finomságok receptversenyünk ma indul, és 2016. december 20-ig tart, tehát két heted van rá, hogy kitaláld, melyik korábbi vagy éppen vadonatúj recepteddel indulsz!

Mi is a sous vide?

A sous vide egy olyan főzési technológia, amely meghatározott, és állandóan ellenőrzött, egyenletes hőfokú vízben főzi meg a műanyag zacskóba vákuumozott alapanyagokat. Általában 2 egyszerű lépésből áll a folyamat: vákuumozás és főzés. A főzővíz az étel végleges hőfokára, vagy annál minimálisan magasabbra van állítva, és addig marad benne az alapanyag, amíg el nem éri a megfelelő hőmérsékletet. Ez a folyamat hasonlít a főzéshez, de egyrészt a víz hőfoka jóval alacsonyabb a forráspontnál, másrészt mivel az étel és a víz között nincs kapcsolat, nem veszik el íz- és a tápanyag a főzőfolyadékban.

Új Pur Power - kettős erővel a szennyeződések ellen

Ultraerős a zsírral szemben, és mostantól eltávolítja még az odaégett ételmaradékot is – súrolás nélkül.*

Itt az idő, hogy búcsút mondjunk az időigényes súrolásnak! A mosogatószer egyedülálló aktív összetevői mélyen behatolva a szennyeződésekbe még a legmakacsabb foltokat is eltávolítják, csillogó, tiszta edényeket hagyva maguk után.

Az új Pur Power erős zsíroldóhatása mellett hatékonyan bánik el a keményítőfoltokkal, mint rizs-, tészta- és burgonyamaradványok, új formulájának köszönhetően pedig az odaégett szennyeződések sem jelentenek többé problémát, legyen szó odaégett tej-, tojás- vagy húsmaradványokról.

*előáztatással

Játssz és nyerj!

Nyerj most egy sous vide készüléket, hogy kipróbálhasd a legújabb trendet. Mit kell tenned ezért? Hogyan csatlakozhatsz Karácsonyi finomságok receptversenyünkhöz? Figyelj!

  1. Nevezd be itt egy már meglévő, a Nosalty oldalára feltöltött recepted
  2. Vagy a játék ideje alatt tölts fel egy új karácsonyi receptet, és nevezd be a versenybe

A Karácsonyi finomságok receptversenybe minden karácsonyi témájú, hagyományos, reform és formabontó receptet várunk!

A játék időtartama: 2016. december 6 – 20. 23:59

Eredményhirdetés: 2016. december 21. 14:00

Nyeremények:

  • 5 db Soupreme Sous Vide készülék

A legjobb öt receptet szakmai zsűri választja ki.

A játékban résztvevők elfogadják a Nosalty felhasználói feltételeit és a Játékszabályzatot.

Tudj meg többet az új PUR kettős hatásáról itt!

Játékunk lezárult. Nyertes Szakácsaink:

Timcsi21, Sziszuka, Szilvásgombóc, Lizinka és Katharosz

GRATULÁLUNK NEKIK!

Szólj hozzá!

Hozzászólások (17)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

irike 35
irike 35 Fri, 2016-12-30 20:39

Én a verseny végén láttam az önök által megjelentetett összes versenyző szavazási pontszámát, megvan az 5 első helyezett is.Részemről érthetetlen hogy a nyerteseket majd szakmai zsűri választja ki.Milyen verseny ez ,szavazat szerinti,vagy szűri szerinti ????. Nagyon inkorrekt válaszokat adnak a hozzászólásokra ,sajnálom ,hogy ilyen véget ért ez a verseny.Önök hiteltelenekké váltak és szerintem sumákolnak.

LSzandi15
LSzandi15 Sat, 2016-12-31 16:05

Erdekes lenne ha egy ekkora erteku nyeremenynel egy ilyen receptes oldalon a szavazatok szamitananak (magyarul ki mennyi szavazatot tud osszekunyeralni az ismeroseitol).. Akkor akar egy makosgubaval is lehetne nyerni, mondjuk valami utosebb kajaval szemben.
Benne van a szabalyzatban/leirasban, hogy szakmai zsuri dont.

Szalánczi Anna
Panno / Szalánczi Anna Sat, 2016-12-31 10:37

Kedves Irike 35!
Ahogy itt, a cikkben és a játékszabályzatban is olvashatod, a legjobb öt receptet szakmai zsűri választja (választotta) ki, a szavazatok jelen esetben nem számítanak.
Boldog új évet kívánunk:

NoSalty csapata

Boldog Ági
Boldog Ági / Boldog Ági Thu, 2016-12-29 11:08

Tisztelt Szerkesztőség!

Itt szeretnék visszajelzést adni a versennyel kapcsolatban, mert a privát üzenetekre nem reagálnak.

Nagyon tetszett a versenykiírás. Örömmel láttam, hogy karácsony előtt sokan fakanalat és billentyűzetet ragadva, a nagy sürgés-forgásban időt nem kímélve, HATÁRIDŐKET BETARTVA beneveztek a megmérettetésre.

Sokan/sokunk várta a játékszabályzatban megadott 12. 21. időpontot az eredményhirdetésre. De semmiféle információt nem közöltek a csúszásról.

Nem tisztelték meg azokat a játékosokat, akik a promócióban részt vettek, népszerűsítették, dolgoztak az ételekkel, hogy hivatalosan közöljék a későbbi PONTOS eredményhirdetést, csak mellébeszélve válaszolnak/ha válaszolnak!

Ez a hozzáállás mind a Nosaltyra, mind pedig a Henkel Magyarország Kft-re nézve méltatlan és hiteltelen. Sajnos sok hazai játékkal találkoztam már ennyi év alatt, ahol a versenyzőket nem tisztelve, sőt megvezetve valós nyeremény nélkül invitálták játékra az embert!

Minimum minden versenyző részére bocsánatkérés és kárpótlás járna, hogy ennyire semmibe vették a munkájukat és az idejüket karácsony előtt!

Részemről pedig kérem az eddigi összes receptemet és profilomat törölni rendszerükből! Számomra végérvényesen hiteltelenné váltak!

Köszönettel

Tóth-Nacsa Ágnes

Szalánczi Anna
Panno / Szalánczi Anna Thu, 2016-12-29 16:15

Kedves Ágnes!

Nagyon sajnáljuk a kellemetlenséget, és elnézést kérünk érte. Sajnos a karácsonyi időszak miatt csúszik az eredményhirdetés. Nem csalásról van szó, a nyertesek már megvoltak a kiírt eredményhirdetés napján, azonban az ügyfél jóváhagyását feltétlen meg kell várnunk, addig nem tehetjük közzé az eredményt.
Ha megérkezik az ügyfél jóváhagyása, azonnal jelentkezünk, ami nagyon reméljük, hogy még az idei évben lesz.
Békés, boldog új évet kívánunk:

NoSalty csapata

Pezo
pezo / Pezo Fri, 2016-12-30 07:20

Tisztelt NoSalty csapata!
A játék kiirásban mindenki hozzájárult minden feltételükhöz. Sajnos valóban úgy tűnik, komolytalan a NoSalty hozzáállása.
Üdv.: Pezo / Polgárfi Gyöngyi

Pezo
pezo / Pezo Wed, 2016-12-28 12:10

Kedves Szerkesztőség!
Tudom karácsony volt, ünnepeltetek Ti is, ez természetes, de azért valami féle jelzést adhatnátok, h. lesz e eredmény, avagy sem. Ha lesz, akkor kb. mikor.
Üdvözlettel: pezo / Polgárfi Gyöngyi

Szalánczi Anna
Panno / Szalánczi Anna Wed, 2016-12-28 13:54

Kedves Gyöngyi!
A nyertesek megvannak, azonban sajnos még mindig hitelesítésre, jóváhagyásra várunk, addig nem tudjuk közölni az eredményt.
Köszönjük türelmed, üdvözlettel:

Szalánczi Anna
NoSalty

Pezo
pezo / Pezo Wed, 2016-12-21 22:37

Kedves Szerkesztők!
A mai nap 14 órára jeleztétek a zsűri döntését. Sajnos sehol sem találom, lehet, h. elnéztem valamit?
Üdv.: pezo /Polgárfi Gyöngyi

Szalánczi Anna
Panno / Szalánczi Anna Thu, 2016-12-22 14:08

Kedves Szakácsaink!
A nyertesek megvannak, azonban szükség van egy kis átfutási időre, ugyanis az ügyfél jóváhagyására, hitelesítésére várunk.
Addig is szeretnénk türelmeteket kérni, üdvözlettel:

Szalánczi Anna
NoSalty

Vass Éva
Évi néni / Vass Éva Tue, 2016-12-06 20:47

Kedves Szerkesztők!
Dec. 6.-a van és nem tudok a versenybe feltölteni receptet. Segítenétek az okát megfejteni? Nem nyitja meg nevezési lehetőséget. Köszönöm.

Szalánczi Anna
Panno / Szalánczi Anna Wed, 2016-12-07 15:35

Kedves Évi néni!
Átmeneti technikai hiba lépett fel, amit sikerült orvosolnunk, most már lehet nevezni a versenyen.
A kellemetlenségért elnézésed kérjük, üdvözlettel:

Szalánczi Anna
NoSalty