Nyerj a kedvenc tortarecepteddel!

Van mosogatógéped? Akkor ez a cikk neked szól! Olvass és játssz velünk, hogy főzőtudásodat újabb mederbe terelhesd!

Szülinapi zsúr, sok mosatlan sütis tányér - ha nem teszed időben a mosogatógépbe, akkor gyorsan rászáradhat az ételmaradék. A Somat termékei segítenek neked a nehéz pillanatokban is. Süsd meg kedvenc tortád, és küldd be a receptjét!

Beküldött tortarecepteddel most főzőtanfolyami belépőt nyerhetsz a Somat receptversenyén! Olvasd el cikkünket az új gél állagú gépi mosogatószerekről, aztán indulj az értékes nyereményekért! Az izgalmas Salt'n Pepper főzőtanfolyami belépőkért.

Hatékony megoldás a gépi mosogatószerek terén

A prémium kategóriás Somat Gold gépi mosogatószer-tabletták már bizonyították kiváló teljesítményüket, segítségükkel az edények ragyogóan tisztává válnak a mosogatógépben.

A Somat Gold egy továbbfejlesztett hatóanyagot tartalmaz: a Power Soaking Activator-t, melynek molekulái azonnal munkához látnak, és a makacs ételmaradványokba és lerakódásokba mélyen behatolva belülről bontják apró részecskékre azokat. Nincs más feladat, minthogy az edényeket az asztalról közvetlenül a mosogatógépbe tegyük.

A Somat Gold most a gél állagú gépi mosogatószerek körében is hasonló minőséggel jelentkezik. Az innovatív, nagy teljesítményű Somat Gold Gel eltávolítja a zsírt és semlegesíti a kellemetlen szagokat, így az edények minden alkalommal higiénikusan tisztán és frissen kerülnek elő a mosogatógépből.

A Henkel Somat Gold Gel termékei a Somat-tól megszokott kimagasló teljesítményt kínálják a gépi mosogatás terén. Erős hatóanyagaiknak köszönhetően eltávolítják a makacs, rászáradt ételmaradékokat, és különösen hatékonyan lépnek fel a keményítőt tartalmazó szennyeződések, így a tészta, rizs és burgonya, valamint a tojástartalmú ételek, például a rántotta maradványai ellen.

Fraisier torta recept

Egyedül a Somat Gold Gel termékek rendelkeznek osztott adagolótartállyal, így biztosítva az aktív enzimösszetevők és a lúgos kémhatás nagyszerű kombinációját.

A korszerű mosogatógélekkel szembeni elvárásoknak megfelelően az innovatív, többfunkciós Somat Gold Gel gyorsan és teljesen feloldódik, így már a mosogatási ciklus elejétől hatni kezd. Az egyszerűen használható Somat Gold Gel rövid mosogatóprogram használata esetén is gyorsan és hatékonyan tisztítja meg az edényeket, serpenyőket és poharakat a makacs szennyeződésektől.

A Somat Gold Gel család két prémium termékváltozatot kínál:

 • Somat Gold Gel Anti-Grease: hatékonyan lép fel a zsíros szennyeződésekkel szemben, eltávolítja a lerakódásokat, és makulátlanul tisztává varázsolja az edényeket.
 • Somat Gold Gel Neutra Fresh: alaposan tisztítja az edényeket, és az aktív szagsemlegesítő hatóanyagot tartalmazó formula által nyújtott Neutra Fresh-hatásnak köszönhetően extra frissességet kölcsönöz a mosogatógépnek.

Süss és Nyerj!

Most már mindent tudsz a gyorsan oldódó, hatékony Somat Gold Gel termékekről? Akkor indulj receptversenyünkön! Nincs más dolgod, mint 2014. szeptember 1-30. között beküldeni kedvenc tortád receptjét, vagy egy korábbi receptedet benevezni a versenybe.

Játssz velünk, gyűjtsd a szavazatokat, és nyerj! Töltsd fel desszerted receptjét egy saját fotóval a belépéstkövetően a NoSalty.hu saját oldalán a„Beküldés" menüpontban, majd kattints a „Benevezek” gombra, és már kezdődhet is a verseny, ahol értékes nyeremények várnak rád!

Az első 10 legtöbb szavazatot kapott torta beküldői Salt'n Pepper főzőtanfolyami belépőt nyernek.

A NoSalty.hu rendszerén belül areceptversenyteljes időtartama alatt a Somat receptverseny fülre kattintva, majd a recept kiválasztása után a „Szavazok” gombra kattintva lehet szavazni. A receptekre szavazni kizárólag a NoSalty.hu-n regisztrált felhasználók tudnak. Szavazni naponta egyszer lehet a beküldött recept oldalán található „Szavazok!” gombbal.

A játék szabályzatát itt találjátok

A szavazatok állását itt követheted

Tudj meg többet a Somat termékeiről itt

A Salt'n Pepper főzőiskola további tanfolyamairól itt találsz információt

A verseny lezárult!

Gratulálunk a nyerteseknek, akiket hamarosan e-mailben is értesítünk a nyeremény részleteiről!

Fontos! Amennyiben Te is a nyertesek között vagy és e-mail címed a citromail levelezőrendszerhez tartozik, írj egy levelet az info@xmatrix.com e-mail címre, hogy nyereményed kiküldésre kerülhessen!

 • Erika Mészáros
 • kgyorgyi1968
 • zsuzsamama56
 • ritus184
 • bni.60
 • Kata94
 • Teszári Hajnalka
 • agigilanyi
 • dyna144
 • BeePoo
Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek