Legyél ott a Senki többet vetítésén!

Szereted a romantikus drámákat? Válaszolj a kérdésünkre, és nyerd meg az 50 darab 2 személyes belépő egyikét a Senki többet című film budapesti vetítésére! (x)

Játssz és nyerj!

Szereted a romantikus drámákat? A Senki többet című olasz mozi pontosan ilyen. A film főhőse egy hóbortos és magányos értelmiségi férfi, aki képtelen közel kerülni embertársaihoz, különösen, ha nőkről van szó. Egy ifjú hölgy azonban mégis megdobogtatja a szívét!

Ha te is szeretnéd elsők között látni a Senki többet című filmet a pároddal vagy a legjobb barátnőddel, nem kell mást tenned, mint válaszolniaz alábbi kérdésünkre, amely a NoSalty Webshopban kapható citrusspray-vel kapcsolatos! A megfejtés beküldésével minden játékos elfogadja ajátékszabályzatotés aNoSalty.hu látogatói feltételeit.

Permetezz citrommal!

Itt a nyár, az esti mozizások és a hűsítő limonádézások ideje! Ehhez nyújt segítséget egy forradalmi eszköz, amelynek használatával többé már nincs szükségünk citromfacsaróra, mert a gyümölcsből közvetlenül az italokba vagy az ételekre permetezhetjük a citromlevet. A gyümölcs tetejét levágjuk, a citromspray-t belecsavarjuk, és kész!

Egy kis segítség a megfejtéshez és még több információ a citrusspray-ről >>

Tippek, hogy mire használd a citrusspray-t! >>

Nyerj páros mozijegyet a Senki többet című filmre!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Csodás húsvéti torták

Ha idén nemcsak aprósüteményeket szeretnél felszolgálni az ünnep alkalmával, akkor készíts egy csodálatos, elegáns tortát húsvétra!