Nyerj Jégvarázs ajándékcsomagot!

Láttad már a világszerte óriási népszerűségnek örvendő kétszeres Oscar-díjas Jégvarázs c. animációs filmet? Játssz, és nyerd meg ajándékcsomagunkat Gyereknapra!

Azt, hogy csodaszép látványvilágáért, kedves szereplőiért vagy fülbemászó dalaiért szeretjük-e jobban, nehéz eldönteni, egy biztos: a Jégvarázs szívmelengető, humorral átitatott története mindenkit magával ragad. Válaszolj kérdésünkre a cikk végén található űrlapon, és nyerd meg a 3 db, Jégvarázs DVD-ből és Olaf-plüssből álló ajándékcsomagot, ami tökéletes ajándék lehet Gyereknapra is!

A játék megfejtéséhez itt találsz segítséget

Elsa, Anna, Kristoff, Olaf és a vicces rénszarvas, Sven kalandjai a mozik után már az otthonokat is meghódítják. Anna, a félelmet nem ismerő optimista, és Kristoff, az extrém hegyi ember mágikus kalandokkal kísért útjukon a természet erőivel dacolnak, hogy megmentsék a királyságot a teljes pusztulástól. Kíváncsiak vagytok történetükre? Nézzétek meg családotokkal – és persze a plüss Olaf figurával - végre otthoni kényelemben!

A film betétdalai is nagyon hamar bejárták az egész világot, így a világhálót is: a leghíresebb Jégvarázs-dal,a „Let It Go”Demi Lovato és Idina Menzel által elénekelt változatát már több mint 300 millióan látták az interneten, amire az USA egyik legismertebb reggeli műsora, a Good Moorning America is felfigyelt, és tovább gerjesztette ezt a hullámot egy dalversennyel. Az eredmény kihirdetése után sem csökkent a lelkesedés: legutóbb egy remek családi felvétel született autózás közben, de énekelte már egy 9 éves kislány is elképesztő módon.

Az amerikai sikert követően hazánkba is elérkezett a Jégvarázs dalok ideje! A DVD és Blu-ray forgalmazó Pro Video Film a Jégvarázs DVD- és Blu-ray-megjelenése kapcsán dalversenyt hirdetett, melyre minden korosztályból várják a lelkes magyar rajongók – akár egyéni, akár csapat formációban létrejött – feldolgozásait.

Látogassatok el a dalverseny honlapjára a részletekért!

Játssz és nyerj!

Szeretnél egy kis jeges varázslatot otthonodba csempészni? Vess egy pillantást a Lekue legújabb jégkockatartóira, válaszolj az ehhez kapcsolódó kérdésünkre az alábbi űrlapon május 18-ig, és nyerd meg a 3 db Jégvarázs ajándékcsomag egyikét! Sorsolás: május 19-én. A megfejtés elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A játék megfejtéséhez itt találsz segítséget

Delfin alakú szilikon jégkockatartó a NoSalty Webshopban

Ez a játékunk véget ért!

1-1 Jégvarázs ajándékcsomagot nyert:

  • Nemes Miklósné
  • Jagica Gabriella
  • Farkas Gyuláné

Gratulálunk a nyerteseknek, akiket e-mailben értesítünk!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Csodás húsvéti torták

Ha idén nemcsak aprósüteményeket szeretnél felszolgálni az ünnep alkalmával, akkor készíts egy csodálatos, elegáns tortát húsvétra!