Nyerj hozzád illő kávét!

Szeretnéd megtudni, melyik kávékülönlegesség illik legjobban ízlésedhez? Játssz velünk és tudd meg! Sőt meg is nyerheted. Olvass és tölts...egy kávét!

A Omnia Reserve területszelektált prémium szemes kávék ugyanúgy jellegzetes karakterrel rendelkeznek, akár az emberek, vagy éppen a sütemények. Töltsd ki játékos kvízünket, melyből kiderül, hogy melyik illik legjobban hozzád, és nyerj belőle! Készíts és kóstolj hozzá az általunk ajánlott süteményből is, hogy teljes legyen az élmény.

Omnia Reserve szakács

A borok kapcsán már mindenki megtanulta, hogy milyen sokat számít a szőlőszüret helye, és a bor elkészítésének módja. Az Omnia Reserve területszelektált prémium kávéi esetén ezt az egyediséget a termőhely, az adott évre jellemző időjárás és az elkészítés módja adja.

Játékos kvízünk kitöltői nem csak azt tudhatják meg, hogy melyik kávéfajta passzol ízlésükhöz és személyiségükhöz, hanem azt is, hogy milyen sütemények illenek legjobban az adott kávéhoz. Sőt, a szerencsések meg is nyerhetnek egy-egy csomag Douwe Egberts Omnia területszelektált prémium kávét!

Ezeket olvastad már?

A kávé-sütemény párosításokat Kárai Dávid- Ízhuszár, a Nosalty főszerkesztője, és Gávris Iván, a Douwe Egberts Omnia kávészakértője állította össze. Karakterük és alapízeik alapján minden kávétípushoz egy reggeli és egy esti sütit ajánlunk, természetesen recepttel együtt.

Töltsd ki kávé-quizünket most!

2014. december 8-21. között töltsd ki játékos quizünket, hogy megtudd melyik kávé illik egyéniségedhez, és ha szerencsés vagy még egy kávécsomagot is nyerhetsz!

Nyeremények

10 db Douwe Egberts Omnia területszelektált prémium kávé nyereménycsomag, mindegyikben 2 db 200g-os Omnia Reserve kávé. Lepd meg magad! Játssz velünk!A megfejtés elküldésével minden játékos elfogadja a Játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit. Sorsolás 2014. december 22.

A Kávézz! rovat korábbi cikkeit itt találod!

Kisorsoltuk a kávécsomagok nyerteseit!

1-1 csomagot nyert:

  • Hyden Erika
  • Csapó Nikoletta
  • Nyilas Kata
  • Szeitz Éva
  • Scheibenhoffer Rita
  • Hives Gáborné
  • Jung Márta
  • Nyikes Orsolya
  • Udvardi Judit
  • Angyal Andrea

Gratulálunk a nyerteseknek, akiket e-mailben értesítünk a részletekről!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha egyedi ízű, krémesen sós mártogatósra vágysz, ne keress tovább...

Kevés olyan sokoldalú sós mártogatós létezik a világon, mint az extrán krémes állagú, tökéletesen fűszerezett hummusz. A ropogós sárgarépától kezdve a puha pitatöredéken át egészen a szaftos grillkolbászig mindenféle földi jóval kombinálhatod a Fanan hummuszt, aminek most mind a 6-féle ízváltozatát leteszteltük!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Hiány lehet a téli slágergyümölcsből

Tudjuk, hogy elkeserítőek az élelmiszer-drágulásról szóló hírek, pedig sajnos, úgy tűnik, a sornak továbbra sincs vége. Most egyik téli slágergyümölcsünk van bajban, és nemcsak nálunk, világszerte.

10 nosztalgiasütemény, egyenesen a nagyi kredencéből

Távolodjunk el kicsit a modernitás zajától, térjünk vissza a nagymama konyhájába, ahol állandóan készült valami finomság, az asztalon vagy a kredencben elrejtve mindig akadt egy kis nyalánkság. Talán az alább olvasható nosztalgiasütemény-lista egyike?