Nyerj egy fantasztikus kávéfőzőt!

Játssz és nyerj a Tchiboval! Ha szeretnéd egy csodálatos capuccinoval indítani a napot, akkor most jól figyelj! Csupán pár kérdésre kell jól válaszolnod.

Egy jó erős eszpresszó, netalán egy hosszú tejeskávé? Mindenkinek megvan a maga kedvenc reggeli kávéja, csak induljon ezzel a nap, és minden rendben lesz! Ha figyelmesen elolvasod cikkünket, és jól válaszolsz az alábbi kvízkérdésekre, most megnyerheted a Tchibo által felajánlott fantasztikus Saeco Cafissimo LATTE kávéfőzőgépet. Sőt, még 80 darab kapszulát is csomagolunk mellé!

Kávékülönlegességek egyetlen érintésre!

A Cafissimo LATTE használatával mindenki saját otthonában készítheti el a neki legmegfelelőbb kávéitalt, ezért ideális alternatíva a klasszikus vagy az automata kávéfőzővel szemben. Beépített tejtartályának köszönhetően egy gombnyomásra és villámgyorsan készíthetjük el a tökéletes feketekávét vagy a tejes és tejhabos kávéspecialitásokat.

A Cafissimo LATTE egy teljesen automata kapszulás kávéfőző, mely számtalan kávéelkészítési lehetőséget kínál. Három gőznyomásfokozaton eszpresszó, caffé crema, filterkávé, cappuccino és latte macchiato készítéséhez is alkalmas. Levehető 1 literes víztartályából akár 7 csésze caffé cremát is készíthetünk, a kávé mennyiségét tetszés szerint programozhatjuk. Nemcsak energiatakarékos, de a vásárlástól számítva 40 hónapos termékgaranciát is adnak hozzá. Négy színben kapható – nekünk a piros tetszik legjobban. Te melyiket szeretnéd?

Elméletben most már mindent tudsz róla. Szeretnéd kipróbálni a saját lakásodban is? Akkor eljött a pillanat: gyorsan töltsd ki alábbi kvízjátékunkat! Az október 8-21. között helyes válaszokat beküldők között október 22-én kisorsoljuk azt a szerencsés nyertest, aki a Tchibo jóvoltából hazaviheti a Saeco Cafissimo LATTE multifunkcionális, teljesen automata kávéfőzőgépet.

A játékban csak regisztrált felhasználóink vehetnek részt. A megfejtések elküldésével minden játékos elfogadja a Játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A játékhoz további segítséget itt találsz!

Tudj meg többet a Tchiboról itt!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek