Nyerj egy fantasztikus kávéfőzőt!

Játssz és nyerj a Tchiboval! Ha szeretnéd egy csodálatos capuccinoval indítani a napot, akkor most jól figyelj! Csupán pár kérdésre kell jól válaszolnod.

Egy jó erős eszpresszó, netalán egy hosszú tejeskávé? Mindenkinek megvan a maga kedvenc reggeli kávéja, csak induljon ezzel a nap, és minden rendben lesz! Ha figyelmesen elolvasod cikkünket, és jól válaszolsz az alábbi kvízkérdésekre, most megnyerheted a Tchibo által felajánlott fantasztikus Saeco Cafissimo LATTE kávéfőzőgépet. Sőt, még 80 darab kapszulát is csomagolunk mellé!

Kávékülönlegességek egyetlen érintésre!

A Cafissimo LATTE használatával mindenki saját otthonában készítheti el a neki legmegfelelőbb kávéitalt, ezért ideális alternatíva a klasszikus vagy az automata kávéfőzővel szemben. Beépített tejtartályának köszönhetően egy gombnyomásra és villámgyorsan készíthetjük el a tökéletes feketekávét vagy a tejes és tejhabos kávéspecialitásokat.

A Cafissimo LATTE egy teljesen automata kapszulás kávéfőző, mely számtalan kávéelkészítési lehetőséget kínál. Három gőznyomásfokozaton eszpresszó, caffé crema, filterkávé, cappuccino és latte macchiato készítéséhez is alkalmas. Levehető 1 literes víztartályából akár 7 csésze caffé cremát is készíthetünk, a kávé mennyiségét tetszés szerint programozhatjuk. Nemcsak energiatakarékos, de a vásárlástól számítva 40 hónapos termékgaranciát is adnak hozzá. Négy színben kapható – nekünk a piros tetszik legjobban. Te melyiket szeretnéd?

Elméletben most már mindent tudsz róla. Szeretnéd kipróbálni a saját lakásodban is? Akkor eljött a pillanat: gyorsan töltsd ki alábbi kvízjátékunkat! Az október 8-21. között helyes válaszokat beküldők között október 22-én kisorsoljuk azt a szerencsés nyertest, aki a Tchibo jóvoltából hazaviheti a Saeco Cafissimo LATTE multifunkcionális, teljesen automata kávéfőzőgépet.

A játékban csak regisztrált felhasználóink vehetnek részt. A megfejtések elküldésével minden játékos elfogadja a Játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A játékhoz további segítséget itt találsz!

Tudj meg többet a Tchiboról itt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

31 étel, amit idén októberben semmiképp se hagyj ki

Az őszi alapanyagpaletta eléggé kitesz magáért, az átmenet nyárból őszbe, majd őszből télbe tartogat nekünk pár csodás szezonális finomságot: cékla, körte, sütőtök, alma, szilva, batáta, füge, birsalma vár rád, de a sornak nincs vége. Főzz és süss velünk októberben is!