Nyerj belépőjegyet a Csupa Nő vásárra!

Szeretnél részt venni a Csupa Nő - Vásár és figyelem csak Neked! rendezvényen? Nyerj családi belépőjegyet! (x)

Játssz és nyerj!

Szeretnél családi napi belépőjegyet nyerni a Csupa Nő – Vásár és figyelem csak neked! vásárra? Ha helyesen válaszolsz az alábbi kérdésünkre, te lehetsz a 10 szerencsés egyike, akik közül 5-en egy családi napi belépőt nyernek a rendezvényre, 5-en egy NoSalty.hu Reisenthel bevásárlótáskát.

Mi a Csupa Nő?

A nők a mindennapi élet hősei: több fronton vívják napi csatáikat anyaként, kollégaként és feleségként. Nekik szól az Európában egyedülálló kiállítás és vásár. Csupa Nő – Vásár és figyelem csak neked! programra 2013. szeptember 5–8. között kerül sor. A belépőjegy a parkolás díját is tartalmazza.

A Csupa Nő a modern nők mindennapi kérdéseivel foglalkozó tematikus kiállítás. A rendezvény személyre szabott válaszokat ad azokra a kihívásokra, amelyekkel a nők mindennapjaikban találkoznak. Minden látogató személyre szabott tanácsot és figyelmet kap, és garantáltan nagyszerű élményben lesz része, amihez a Nosalty csapata is hozzájárul.

A Csupa Nő hivatalos honlapja >>>

A Csupa Nő Facebook oldala >>>

6 kiemelt téma, amelyek a női lét minden meghatározó szegmensét lefedik: életstílus-átalakítás, gasztronómia, egészség, otthonteremtés, család, a nők és az ezotéria, valamint széles körű háttérszolgáltatások minden látogató számára. A kiemelt témák vezetői a leghitelesebb, legismertebb sztárok, szakemberek: Tatár Csilla, Várkonyi Andrea, Gombos Edina, Demcsák Zsuzsa, Andor Éva, Joshi Bharat és Papp Gergő.

A fenti témák mélyebb bemutatása 4 különálló élményszigeten, saját színpadokon zajlik:

1. Nagyszínpada. Újulj meg!b. Légy egészséges!2. Lélekszínpada. A nők titkaib. Szeresd a családod! Szeresd önmagad!3. Gasztroszínpada. Egyél finomat!4. Otthonszínpada. Teremts otthont!

Még több kiemelt téma, amivel a vásáron találkozhatsz:

A család többi tagja sem marad érdekes programok nélkül:

1. Pasimegőrző – ahol Papp Gergő várja a férfi vendégeket rengeteg izgalmas programmal, játékkal2. Gyereksarok – a család aprajának biztosít majd felhőtlen és tartalmas szórakozást

És hogy miért is lesz érdemes felkeresni a Gasztroszínpadot? Hát ezekért a programokért biztosan:

Petra a NoSalty háziasszonya a GasztroszinpadonKeressétek a gasztorszínpadot, ahol Petra a NoSalty háziasszonya, hétvégén két alkalommal is megmutatja, hogyan is készíthetünk könnyen ízletes ricottát, édesen és sósan!NoSalty gyerekkonyha Vállalkozó kedvű kiskuktákkal készítünk könnyű, nyári ételeket napi 1-1 órában. Sütés nélküli finomságokkal készülünk, többek között mennyei sajttortát és a nyár slágerét a gyümölcsös pohár krém készítést is elsajátíthatják a gyerekek! Keressétek standunkat és főzzetek velünk!

NoSalty és NoSalty webshop a Csupa Nő! kiállítás és vásáron Nézz be Magyarország legnépszerűbb receptoldalának a NoSalty-nak és webshopjának a standjára, ahol többek között most kipróbálhatod vagy akár meg is vásárolhatod, a nem csupán ötletes de praktikus konyhai eszközöket.

Játssz és nyerj!

Ha helyesen válaszolsz az alábbi kérdésünkre és neked kedvez a szerencse, nyerhetsz egy családi napi belépőt a rendezvényre vagy egy NoSalty.hu Reisenthel bevásárlótáskát.

A kérdés megválaszolásához a Csupa Nő - Vásár és figyelem csak Neked! facebook oldalán találsz segítséget! A helyes választ küldd el 2013. szeptember 1-jén éjfélig, sorsolás 2013. szeptember 2-án! A megoldás beküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A játék megfejtéséhez itt találsz segítséget >>

A játék kérdése

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.