A NoSalty bemutatja: Pünkösdi Piknik

A Dürer rendezvényház a NoSalty közreműködésével rendezi meg idén a már hagyománynak számító adománygyűjtő bográcsbalhét, a Pünkösd Pikniket, május 24-én.

A kétnapos ünnep vasárnapján vendéglátóhelyek, zenekarok, szervező- és sportcsapatok, munkahelyek valamint civil szervezetek küzdenek majd meg a vándorkupáért, melynek sorsáról idén is nagynevű zsúri dönt majd, Bereznay Tamás (Metro Séfakadémia, A Konyha Ördöge) Bagdi Gréta (NoSalty) és Boros Regina (Gasztrobizarr) szakmai vezetésével. A vendégeket a gasztroélmény mellett kiegészítő programokkal, kirakodóvásárral, zenei programmal, az apróságokat műbikasimogatóval, játszó és kézműves foglalkozásokkal várják.

A szervezők még várják a legkülönfélébb összetételű önszerveződő csapatok jelentkezését, hogy minél nagyobb értékű adomány adhassanak át a Bethesda Gyermekkórháznak. A résztvevő csapatok bográcsban készítik el versenyműveiket, melyeket a rendezvényre látogató vendégek adomány fejében kóstolhatnak majd meg.

A belépés díjtalan, az adománnyal a BETHESDA GYERMEKKÓRHÁZ Anyák Háza projektjét támogathatják a csapatok, mely megnyitása után lehetőséget nyújt majd az édesanyáknak arra, hogy gyermekük közelében lehessenek egy-egy hosszabb gyógykezelés idején, hiszen köztudott, hogy a gyermekek gyógyulását nagyban segíti, ha szüleik közelében lehetnek.

A helyszín ezúttal is a Városliget melletti Dürer Piknik Park.

A területen több, nagyméretű rendezvényterem is működik, melyek zápor esetén fedett menedéket nyújtanak majd, így a rendezvényt enyhén esős időjárás esetén is megtartjuk.

Ott találkozunk!

Címlapról ajánljuk

További cikkek