Nézegess megfelezett ételeket!

A következő fotókon olyan szögből nézheted meg az ételeket, ahogyan még sosem láttad őket! Milyen egy leves keresztmetszete? Hogy fest egy kávé lefelezve? Gyönyörködj bennük!

Amikor Beth Galton, fotós és Charlotte Omnes food stylist összeálltak, hogy megvalósítsák új ételprojektjüket, azt akarták, hogy a mindennapjainkban körülvevő élelmiszereket olyan szemszögből láthassuk, ahogy eddig még sosem. Ez a szemszög pedig a keresztmetszet lett, amit, valljuk be, egy leves, egy fagylalt, egy kávé vagy egy popcorn esetében nem a legegyszerűbb megvalósítani. A két művész azonban megkísérelte a lehetetlent, majd megcsinálta azt, amit még így senki sem láthatott.

Elképesztő látvány, ahogy ételeink "belülről" is megmutatják magukat!

Ez is érdekelhet, ha szeretsz gyönyörködni ételekben!

Elképesztő makrovideó eklerfánkokról!

(via BusinessInsider)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Egyszerű csokis perec

Igen, ezt a retro édességet otthon, a saját konyhánkban is elkészíthetjük: omlós tésztája, roppanós csokiborítása rögtön visszarepít minden beleharapót a rég elfeledett ...

Sajtos perec omlósan

A legédesebb sós vendégváró receptjét találhatjuk itt: a klasszikus sajtos perecét. Omlós tésztából készül, kiszúrásához egy különleges forma kell, de ezt leszámítva ...

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...