Nevetséges módszerrel spórolhatsz kézmosáskor!

Az USA-ban évente 259millió kg papír kéztörlőt pazarolnak el a közWC-kben. Nálunk nyilván ennek töredékét, lehet arányosítani, de épp elég sokat. Egy jogász megoldja a dolgot!

Gondolkoztál már azon, hogy a nyilvános WC-kben kézmosás után végülis minek használod a papír kéztörőt? Ráadásul nem egyet, hanem min. 4-5 darabot? Miért nem egyszerűbb lerázni a kezed, vagy simán a nadrágodba törölni? Nekem mindig beugrik, hogy tulajdonképpen én most pazarlok.

Erre jutott az a jogász is, aki TED-es előadásában elmondja, hogy

ha kézmosás után 12-szer jól lerázzuk a kezünket, majd egy darab összehajtott kéztörlővel megtörölgetjük, tökéletesen megszárad!

Megszabadulunk ezáltal a felesleges víztől, és megmentünk egy fát...vagy egy milliót!

Próbáljátok ki! Mi megtesszük.

Akit érdekel, az előadást megnézheti itt.

Érdekelhet!

Így spórolj havonta többezer forintot!

(cikkforrás: purewow, cikkfotó: Flickr/Earl)

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„Most arra van szükségem, hogy egy egyszemélyes márkaként is kivirágozzak...

Az egyik első, releváns gasztrosikeremet épp Havas Dórának köszönhetem, az ő indiai vajascsirke-receptje ugyanis nemcsak engem vett le a lábamról, de azokat is, akik utána megkóstolták. A Lila füge szerzőjét a blog indulásakor még csak az elszánt foodie-k és gasztrorajongók ismerték, ma már viszont több mint százezren követik különféle platformokon, és készítik el a receptjeit. Ebben az interjúban többek között arról kérdeztem, hogy vajon van-e olyan egyáltalán, hogy egy gyerek rossz evő, miért van az, hogy a gasztroblogok és szakácskönyvek világában egyértelmű a nőuralom, és mi volt az első étel, amit már a barátai is vele azonosítottak.

KormosLili

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.