Nevetséges módszerrel spórolhatsz kézmosáskor!

Az USA-ban évente 259millió kg papír kéztörlőt pazarolnak el a közWC-kben. Nálunk nyilván ennek töredékét, lehet arányosítani, de épp elég sokat. Egy jogász megoldja a dolgot!

Gondolkoztál már azon, hogy a nyilvános WC-kben kézmosás után végülis minek használod a papír kéztörőt? Ráadásul nem egyet, hanem min. 4-5 darabot? Miért nem egyszerűbb lerázni a kezed, vagy simán a nadrágodba törölni? Nekem mindig beugrik, hogy tulajdonképpen én most pazarlok.

Erre jutott az a jogász is, aki TED-es előadásában elmondja, hogy

ha kézmosás után 12-szer jól lerázzuk a kezünket, majd egy darab összehajtott kéztörlővel megtörölgetjük, tökéletesen megszárad!

Megszabadulunk ezáltal a felesleges víztől, és megmentünk egy fát...vagy egy milliót!

Próbáljátok ki! Mi megtesszük.

Akit érdekel, az előadást megnézheti itt.

Érdekelhet!

Így spórolj havonta többezer forintot!

(cikkforrás: purewow, cikkfotó: Flickr/Earl)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Címlapról ajánljuk

Vegán ünnepi menü

Legyen az idei karácsony fénypontja egy vegán ünnepi menü! Ugyan nem hagyományos, nem tradicionális, mégis tömve van jobbnál jobb, ízes fogásokkal.

Nosalty

További cikkek

Régi házi sütemények karácsonyra

Méteres sütemény, zserbó, flódni vagy porcukorban forgó hókifli. Ki ne ismerné ezeket a régi, házi süteményeket, melyek a karácsonyi süteményes tálca sztárjai?