Termékvisszahívás: ezt a 4 sós rágcsálnivalót ne edd meg, ha érzékeny vagy a tejre!

Több boltból is visszahív négy különböző terméket a Nébih, a sós rágcsálnivalókon ugyanis nem volt feltüntetve, hogy az élelmiszer tejet tartalmazhat.

Négy azonos márkájú, egymáshoz hasonló sós rágcsálnivalót hívott vissza a Nébih, mert az élelmiszerek csomagolásán nem volt feltüntetve allergénként a tej.

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal arra kéri a laktózintoleranciában szenvedőket, hogy az alább látható azonosítókkal ellátott négy terméket ne fogyasszák el!

Bejelentő:  RASFF (UK)

RASFF referenciaszám: 2021.2987

A termék eredete: Egyesült Királyság

Termékek megnevezése:  Eat Real snack termékek

Probléma jellege:   Csomagoláson nem jelölt allergén (tej) a termékben

A forgalmazó értesítette partnereit (MediLine Nagykereskedés; Bijó Nagykereskedés; Herbaház Nagykereskedés; BioBarát Bioboltok; G-Roby üzletek) a termékvisszahívással és a forgalomból kivonással kapcsolatban, valamint figyelemfelhívó táblákat helyeznek ki az adott kereskedelmi egységekben. A termékek vételárát – blokk hiányában is – visszatérítik.

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

Túró Rudi, amihez kanál kell: új termékkel rukkolt elő a...

Több mint 50 éve rajongunk az egyik legmagyarabb édességért, a Túró Rudiért. Az utóbbi években egyre újabb variációkat láthattunk az összes generáció által szeretett témára. Ennek a folyamatos megújulásnak a legfrissebb állomása a Pöttyös Túródesszert, ami a megszokottól eltérő formában hozza el nekünk a csokis-túrós finomságot.

Nosalty

További cikkek