7 alapanyag, ha elkerülnéd a sót az ételeidben

Napi Tippünkben 7 olyan alapanyagot mutatunk, amit akár a só helyettesítésére is használhatsz.

Főzés közben tűnik fel, hogy hiába voltál meggyőződve róla, hogy még van otthon, csak pár kósza szemet találtál a sótartó alján? Pánikra semmi ok, egy kis kreativitással és az alábbi 7 alapanyag segítségével áthidalható a probléma, és helyettesíthető a só. (De persze ha csak kedved van kísérletezni, akkor is bevetheted ezeket.)

Forrásunk volt.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több érdekes konyhai ötlet vár:

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek