Nagykarácsony, több ajándék!

Minőségi ajándékokkal tennéd emlékezetessé a Karácsonyt? Játsszd ki az ünnep Jolly Jokerét: a Premier Outletben több száz világmárka és 30-70%-os kedvezmények várnak. (x)

Ami a férfiszíveket is megdobogtatja

Legyen szó elegáns vagy sportos vonalról, utcai vagy irodai viseletről, a biatorbágyi outletközpont Thomas Breitling, GANT és Olymp üzletei kiváló, minőségi darabokat kínálnak a férfiak számára. Sőt, ez még nem minden! A Premier Outletben - Magyarországon egyedülálló módon - egy helyen megtalálható a 3 legnagyobb sportmárka, a Nike, az Adidas és a Puma. Egy jó sportcipő kincset ér, edzőcipőkből pedig ár-érték arányban a legjobb darabokat a Premier Outletben találjuk.

Sport, trendek és gasztronómia

Ha téli sportokban gondolkodunk, akkor a Columbia, a Helly Hansen és a Heavy Tools a tökéletes célpont. A biatorbágyi outletközpont, azonban fehérneműfronton is igen erős, a Calzedonia/Intimissimi/Tezenis, Triumph, Benetton Undercolor, Skiny és J.Press üzletekben szép, nőies darabokat szerezhetünk be a fa alá. Ha karácsonykor inkább konyhai felszereléssel tennénk boldoggá a gasztronómia szerelmeseit, a Home & Cook vagy a Dajar a tökéletes lelőhely. Természetesen óra, cipő, kabát vagy parfüm mellett is letehetjük voksunkat, ez esetben érdemes ellátogatni a BL Óraszalon, a Parfüm vagy a Mango üzletébe.

Ahol a legkisebbek is megtalálják

A karácsony rendszerint leginkább a lurkókat tartja lázban, akik sok esetben még levelet is írnak a Télapónak vagy a Jézuskának, hogy ajándékügyben maximálisan bebiztosítsák magukat. A sport szeretete a gyerekekben is jelen van, a Nike vagy az Adidas üzleteiben szuper kosár- és focilabdákat szerezhetünk be csemetéinknek. A Premier Outletben a mini divatdiktátorokat a Claire’s kiegészítőivel vagy a Lego Wear, a Benetton és a Gap ruháival lephetjük meg, mindezt a belvárosi árak töredékéért.

Családbarát megoldás

Családosoknak mindenképp érdemes olyan bevásárlóhelyet felkeresni, ahol többet lehet spórolni, és gyerekkel is kényelmesen intézhető az ajándékok beszerzése. Kismamáknak jó hír, hogy az outletközpont komfortos baba-mamaszobát alakított ki, valamint játszóházzal várja a legkisebbeket. A Premier Outlet több ízben is családbarát értékeket képvisel: karácsonyfáját tűzifából állítja fel, amiből később rászoruló családok otthonát fűtik fel. Legyen szó Kiskarácsonyról vagy Nagykarácsonyról, az outletközpont kedvezményeivel idén boldogabb lehet az ünnep, és több ajándék kerülhet a fa alá! (x)

Keress üzleteket a Premier Outlet oldalán!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

3 ok, amiért nem pirosodik be a paradicsom

Nem pirosodik be a paradicsomod? Ennek több oka is lehet, de szerencsére egy kis odafigyeléssel könnyedén kiküszöbölhető a probléma. Az alábbiakban megmutatjuk a leggyakoribb hibákat és azok megoldásait, hogy paradicsomjaid ezentúl tökéletesen pirosak legyenek!