Így néz ki a legcukibb mini mosogatógép

Ezt a kedves és felettébb apró mosogatógépet látnotok kell – minden kislakásos designőrült kedvence lehet, amellett, hogy fenntartható módon készült.

Ha egy- vagy maximum kétszemélyes háztartásod van, akad éppen 100ezer forintod, és élsz-halsz a designos háztartási kütyükért, nem meg az ötletért, hogy ne kézzel kelljen mosogatnod, akkor a Bob a te kedvenced lesz. Lássuk, hogyan fest és mit tud ez a mini mosogatógép!

Rengeteg árnyalatban elérhető / via

A Daan Tech francia cég Bob nevű mini mosogatógépével lépett be a konyhai eszközök piacára. A készülék 34 centi széles és 49 centi magas, így olyan konyhákban is elfér, ahol egy beépített verziónak nincs hely.

A Bob legnagyobb előnye, hogy hordozható, nem kell a beépítéssel, vízhálózatra kötéssel bajlódni, csak bele kell tölteni a vizet, majd hagyni, hogy végezze a dolgát. Átlagos otthoni használatra tehát kielégítő, de a határaival számolnunk kell. Ugyanakkor nem elhanyagolható szempont, hogy modern külsejével bármilyen konyhát fel tud dobni

– írja a 24.hu tesztelője, Palágyi Barbara.

És valóban, irtó cuki, mutatós, és ezen előnyeit csak fokozza a tény, hogy a Bob-gépek 100 százalékban újrahasznosított műanyagból készülnek.

Simán elfér a mosogató mellett is / via

További előnyei:

  • mobil, picike, mozgatható, hordozható
  • 34 centi széles és 49 centi magas
  • nem kell vízhálózatra kötni
  • az edényeknek szánt tartóelemek átrendezhetők, nem fixek
  • ~ 4 tányérnak, 4 pohárnak, 2 tálnak, 2 csészének, késeknek, villáknak van hely a gép belsejében
Egy kancsóval megtölthető, bekötni sem kell / via

Jó hír tehát azoknak, akik mindenképpen beruháznának egy mosogatógépre, de kicsi a helyük, vagy sokat utaznak autóval, hiszen Bobot akár magukkal is vihetik!

Még több infó itt!


Még több otthoncikk itt:

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

8 nagyon szaftos, krémes és könnyed húsétel 1 óra alatt

A lusta, de gyakorlott szakácsoknak ma már rengeteg praktika lapul a zsebükben arra vonatkozóan, hogyan lehet finom, laktató és mutatós ebédet készíteni egy óra alatt. Mi most olyan főételeket hoztunk nektek, amelyekkel nem kell sokat bajlódni, a végén azonban garantáltan mindenki megnyalja a tíz ujját.