Mit főzzek ma? Vagány fogások, amiket az egész család imádni fog

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ma brokkolilevest hoztunk roston sült tarjával és pudingos kosárkával.

LEVES

Brokkolikrémleves baconchips-szel

Recept itt!

Még több brokkolikrémleves itt!

FŐÉTEL

Roston sült tarja párolt kelbimbóval és édes steakburgonyával

Recept itt!

Még több tepsis hús itt!

DESSZERT

Pastel de nata

Recept itt!

Még több kosárka itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek