Mit főzzek ma? Karneváli fogások farsang farkára

A farsangi időszak a végéhez közeledik, és kezdődik a nagyböjt. Ma még azonban mehetnek a fánkok, húsok és ilyen-olyan finomságok!

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban almalevest hoztunk pecsenyével és csokis fánkkal.

LEVES

Citromos almaleves (Almaleves 2.)

Recept itt!

Még több almaleves itt!

FŐÉTEL

Boros pecsenye

Recept itt!

Még több göngyölt hús itt!

DESSZERT

Unikornis fánk

Recept itt!

Legújabb receptek

Almás zabkása fahéjjal

A zabkását sokféle ízben el lehet készíteni, mi most egy igazi őszi verziót választottunk. A Rauch Happy Day almalé nagyon feldobja ízekben a kását, és a toppingokkal egészül ki ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...

Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Házias székelykáposzta

A téli hideg beköszöntével újra előtérbe kerülnek a kedvenc savanyú káposztás ételeink. A székelykáposztának is számos formája, verziója létezik, mi sertésdagadóból ...